Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra! (beszélgetés)
velmira!
Te pszichológusnál voltál? S honnan tudta megállapítani, hogy túl vagy mindenen, és lezártad magadban a sérelmeidet? Ezt még fél év után sem merik mindig kimondani, nem hogy a beszélgetés után..
Igen, igaza van az előttem szólónak...Te mit érzel? Te mit gondolsz? Mert ugye fél óra alatt( jobb esetben) egy óra alatt képtelenség és felelőtlenség kijelenteni bármilyen orvosnak, hogy Te túlléptél a fájdalmaidon..
Egy óra alatt jóformán a panaszokat sem lehet felsorolni, nem hogy véleményt alkotni.
Persze, ez csak az én véleményem.
Kíváncsi lennék, hogy pszichológusnál voltál-e?
Hát ez a rész sajnos nagyon ismerős. A legnagyobb poén az egészben hogy én Xanax-al vezetek. Közbe egy hiperbe nem tudok végigmenni mert félúton már azt érzem összeesek. Mindez nem kis adag gyógyszer mellett, teszem hozzá. Kérdeztétek hogy történt-e valami... Hát nem tudom, inkább csak halmozódott és kiborult a bili. A munkahelyem egy darázsfészek, de nem tudok felmondani mert másik helyet nem találtam még (3 éve), és egy rakat hitel van a nyakamon. Azok nélkül már otthagytam volna rég az egészet a francba.
A bevásárlás nálam is külön szervezős rész. Előre lista célirányosan a kocsiba dobáljuk amit felírtunk majd pánikszerű távozás amíg még lábon tudok lenni. A szédülés fejfájás álmosság stb az mindennnapos de nekem gyógyszer nélkül is megvoltak, csak + még éjjel rohamokban jött rám a remegés hányinger, olyan volt mintha a mellkasomat leöntötték volna savval úgy égett, és persze viszketett a mellkasom belülről. Nem tudom mi volt, vagy mi ez de nagyon szabadulnék tőle, mert fizikailag is siralmas állapotban vagyok. Rögtön kapkodom a levegőt minden kis erőfeszítéstől, a szívem kiugrik a helyéről stb. Pedig van egy rakat leletem hogy egészséges vagyok mint a makkmarci.
Ha megoldódtak a gondjaitok és nem érzed a gyógyszer szükségét Én biztos nem venném be a helyedben!
A Te esetedben elég lenne egy Wellnes hétvége a pároddal!:)