R.I.P. CILA (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: R.I.P. CILA
Ezek a tények!
Olvass utána!
Hát igen megesik, az én nickemmel is irt egyszer egy ismerösöm, elég necces ugy értem kényes témához...
De itt most szo sincs erröl :(
Jaj istenem, mik vannak! JustmeCpt a testvérem!
Már megint ugy itélkezel hogy nem tudsz semmit!
Ezt nem írtad a cikkben!
De most,hogy mondtad,visszaolvastam a hozzászólást és még jobban felhúztam magam!
Ki vagy Te??????
westsidegirl,vagy JustmeCpt?
Elfelejtetted kiírta a cikket és a másik néven meg sajnáltatod magad?
Még te kérded? Milyen jogon itélkezel mások felett?
Amig nem ismersz ne itélj meg!
Elkéne gondolkozni azon h mégis mit mondatál..tölem vissza vághatsz amivel akarsz nekem, de magadban majd elgondolod miket irsz másnak, annélkül hogy figyelnél egy kicsit.
Elég lenne egy egyszerü "bocsi, de nem figyeltem" is de bizonyára neked jobban esik mást bántogatni.
A cikkembe azt irok le amit akarok, és ugy ahogy én akarom. Egyáltalán nem tartom fontosnak hogy leirjam azt, hogy elvittük szegénykét állatorvoshoz és magasrol tett rá!
"A feltöltéssel hozzájárulsz, hogy a Hoxa lapcsoport bármely oldalán megjelenjen az általad feltöltött tartalom."
Ezt olvastad mikor a cikket kiírtad?
Ez az írásod bárhol megjelenhet,olvashatják állatvédők is!
Minden esetre sajnálom,hogy a cica ilyen helyre került,hogy nem kaphatott az élettől még egy esélyt!
Nem írtad a cikkben és én teljesen felháborodtam!
Ne,hogy még Te legyél megsértődve!
Szia!
Ne haragudj de a cikkben ezek szerint Ti két hónapig csak azt néztétek,hogy a cica beteg?
Arra még csak nem is gondoltatok 2006 karácsonyán mikor először megbetegedett,hogy orvoshoz kéne vinni a beteg cicát?
Végignéztétek a szenvedését,halálát, szegény állatnak és orvosnak meg sem mutattátok?
Ez nem volt tőletek szép!
Akkor bocsáss meg, figyelmetlen voltam!
Sajnálom a cicádat, én is átéltem egy nagy betegséget, műtéttel a Cicómmal, le van írva a macska.tv-n. Tudom milyen érzés ez. Az én cicám meggyógyult, de az is rengeteg izgalommal és fájdalommal járt! A cicák nagyon érzékenyek, sok alattomos betegség fenyegeti őket és az az ijesztő, hogy nem is vesszük észre, csak ha már nagy a baj!
Mégegyszer, ne haragudj!
Én is azon gondolkodom néha, mi lesz, ha jó öreg kuytusunk meghal, hisz szinte már hiányozna éjszakai ugatása, ahogy nyüszít, mikor egeret talál... de szerencsére még ép és egészséges. A cicáink viszont nem olyan öregek, a legöregebb 7 év körüli lehet, a lánya 6, és az ő lánya fél éves, a drágám! :)
A cikk engem is megindított, én is macskaimádó vagyok(van egy pár itthon). El sem tudom képzelni, milyen lesz, ha egyszer csak üresebb lesz az üudvar. Elvesztettem egy cicát, de ő már, hogy mondjam, elszakadt a családtól, és elkódorgott, aztán mikor hónapok óta nem láttuk, rájöttünk, bizony, nem jön haza többet. Bár ha belegondolok, nem ez volt az egyetlen elpusztult cicánk. Sok fiúmacskánk volt, mind elment udvarolni, és általában a szomszéd kutya, vagy más egyéb tényező miatt ők sem jöttek haza többet.
Állatorvos? Szóba se került, hogy elviszitek?
Talán segített volna szegény Cilán....???!!!!
nallunk nincsenek allat menhejek de ha az uton meglatok egy kiscicat haza hozom!!...a multkor is lattam...egy cicat de epp munkaba mentem..es igy nem tudtam haa hozni...de amugy nagyon felek meg egy cicust bevallalni..
akinek haziallata van tudja...hogy egy allat kepes annyi szeretetet adni mint talan egy ember is..!!!