Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Sajnos nem, ennek még vannak bizonyos akadályai, rajtunk kívül álló okokból, de lassan rendeződni látszik a helyzetünk:)
Tudod mit írok privit!
Nem kaphatnánk meg a receptet?
Én is szeretem az egészséges finomságokat,és biztosan örülnének neki a lányok is!
Használd is ki a szórakozást,mig nincs családotok,utána úgyis a gyerekek diktálnak!
És ez igy van jól!
PErsze hogy Veletek vagyok :)))
Most tettem be sülni egy adag egészséges muffint :)
Utána tornázok egy kicsit, aztán irány a munka!
Nektek milyen napotok van?
Én is jól aludtam, köszönöm:)
Igen hétvégén a szokásos buli megvolt, és most még két hétvégén keresztül tuti lesz. Nagyon szeretek a barátokkal mulatni csak az a baj hogy ilyenkor mindig jó sokáig elvagyunk és másnap fáradtak vagyunk így nem tudok tornázni, ráadásul még hétfőn is tiszta kómás vagyok emiatt.
Jó lenne ha csak minden 2.hétvégén lenne, de gondolom ez még egy nyár végi hajrá, majd a télen biztos ritkulnak az események:D
Én jól aludtam,köszi,lányom 1x sirt+beszélt.
Ma taeboval kezdem,szintén teljes erőbedobással!!
Te hogy aludtál?Buliztatok?
Gratulálok én is a szerződésedhez!
Jó nyaralást!
Sziasztok!
Hááát,én nem voltam ügyes tegnap,annyit ettem,hogy még most is hányingerem van!
Anyukám itt van egy pár napig,férjecske is itthon volt,és kitalálta,hogy süssünk túrós táskát,este bagettet,hát ennyit a pontszámolgatásomról!
De mától bekeményitek,új dimenzióba lépek!
Én is átállok arra,hogy reggel,délben eszem többet, délután és este pedig már csak gyümölcsöt és kefirt,esetleg zabpelyhet.
Szia!!
Csupa jó hírekkel szolgálsz, gratulálok a szerződéshez! A torna miatt ne aggódj, majd ha hazajöttök turbó fokozatra kapcsolsz:)
Jó nyaralást előre is, de addig még remélem velünk leszel:)
Sziasztok Csajok!
Itt vagyok ám, olvaslak Titeket, csak most olyan zsúfolt volt a programom...
De végre megnyugodhatok, mert lejárt a próbaidőm és meghosszabbították a szerződésemet! :)
Már csak 4 napot kell aludnom és indulunk Pag-szigetére :)
Sziasztok!
Tegnap sajnos nem jött össze a torna (ismét...) de majd ma!!! Teljes erőbedobással előre, mindent a cél érdekében:)
Hogy aludtatok?
Klaudia nagyon ügyes vagy, én is büszke vagyok Rád! Örülök hogy bejön a WW, én is imádom:)
Sziasztok!
Megvolt ma a kezdő alsótest 1. program. Nagyon büszke vagyok magamra. Ráadásul három napja csinálom a weight watchers diétát, és eddig jól bírom.
Holnap felsőtest 2 -vel folytatom.
Jók legyetek!
Klau
Sziasztok Csajok!
Ne haragudjatok hogy nem voltam a hétvégén, de sűrű volt a program:D
Nagyon örülök hogy ilyen kis ügyesek vagytok és gratulálok mindannyiótoknak az eddigi sikerekhez! Csak így tovább, soha nem adjuk fel!!
Nekem ma kellett volna befejezni az augusztusi edzéstervet, ez nem fog összejönni mert még két napi adag maradt. Így csak holnap fejezem be.
Szép napot Nektek!
Akkor kipróbálom, mert most egy darabig igen csak ellébecoltam az edzéseket
most majd megint előveszem rékát :)
Ha én kb. 6 ra érek haza akkor előbb egyem meg a joghurtot vagy inkább előbb tornázzak?
Hát sikerült teljesíteni az első két hetet a Réka kártyás tornából. Borzasztóan örülök neki és tényleg érzem a hatását, ja és látszik, centikben is mérhető. Holnaptól indul a harmadik hetem :))))
Csak így tovább Csajok!
Mi ez a nagy csend?? Hát senki sem tornázik?
Most jöttem meg 20 perc koriból. Tovább terveztem, de az eddig csendes utcán most szokatlanul nagy volt a forgalom, és mivel már jó pár hónapja nem volt a lábamon kori, nem mertem többet maradni.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.