Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
I. blokk: Bemelegítés, comb + súlyzós kar egyszerre, a végén vádli 23 perc)
II. blokk: külső comb, belső comb, popsi, has, nyújtás (21 - 22 perc)
III. blokk: update diéta főbb pontjai, plusz receptek (Réka és Norbi főz)
Én pedig rástartolok Alexandrára:-)
Ma már túl vagyok egy RR popsin, egyébként ma pihenőnapom lenne. Van még egy RR has elmaradásom, lehet hogy azt megcsinálom délután.
Ti tornáztok ma?
57 perc bemelegítéssel, nyújtással, plusz 9,5 perc extra has.
Pénteken kapok Billyt, egyre jobban várom.
Szia!
Balázs tényleg nem semmi, nagyon megszerettem, de Billy nyomába nem érhet senki:-) Márciusban én is fogok hetente egyszer vele tornázni!!
Helloka.
Úgy fellelkesedtem délelőtt a Balázs témában hogy úgy voltam vele hogy majd capuerázok este, de végülis Billy nyert, most egy újat próbáltunk ki a párommal ebben egy teleszkópos bot a segédeszköz...fúú nagyon jó volt folyik rólam a víz és érzem az izmaimat:P
Én hasburningezek 5-től.
Te mikor és mi csinálsz?
Most gondolkozok csak. Ennyit szabályoztak hogy minimum 45 kg-nak kell lenniük????
Miért előtte mennyi volt 40 kg?? És persze minimum 171 cm-nek kell lenniük. Hű ez nagyon durva.
Mondjuk a cikkből nem derül ki hogy Ők konkrétan együtt vannak-e, de én úgy értelmeztem a műsorban hogy igen. Lehet hogy tévedtem.
Mindegy, attól függetlenül gebe-liba a csaj és kár hogy ilyenek lesznek szépségversenyek győztesei:-(
Főzős műsorban??? A hal a tortánban vagy a Vacsoracsatában esetleg?
Valamiről lemaradtam volna? Én nem láttam:S Pedig ezeket szoktam nézni hébe hóba.
Szia!!!
Na igen, azért ez sem egy utolsó szempont:-) Neki van az a gebe-liba szőke barátnője aki a főzős műsorban is benne volt? Tiszta csontkollekció a csaj, nekem nem tetszenek az ilyen nők. (persze nem nekem kell hogy tetszen:-DD)
Az is igaz:)
De ha már választani lehet, akkor inkább Balázs:)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.