Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
tényleg, egyébként ki mivel foglalkozik?
Krisztiről már kiderült, hogy könyvel, plusz egyéb feladatokat lát el vmi építőipari cégnél..ha jól sejtem :)
Többiek?
szerény személyem még tanul :S
Jó reggelt, Csajok!
R. R. igényes nő edzésprogram - biztos, ami biztos, lábsúlyzóval + kézivel
Hős vagy Klaudia, hogy husival dolgozol, ha Te nem vagy vele kibékülve! Sokan hisztiznek, ha ilyet kell tenni!
Ügyes vagy:-)
Én egész délután házimunkáztam: főzés, mosás... úgyhogy holnapra kell hagynom a mozgást és a hétvégén szeretnék nagyon sokat bepótolni!!
Szép estét! Holnap péntek:-)
Végül nem csináltam meg, nem volt a boltban csirkeszárny, a másik helyen meg drágának találtam a próbálgatáshoz. Így a fiúk gyrost ettek, magamnak meg sütöttem szójafasírtot, amiből ők is belakmároztak.
Igen, vega vagyok, azért nem szoktam ilyesmit sütni, mert amúgy főzök sokat, de volt már rá példa h rántott húst sütöttem, és én is paníroztam :)..nekem ez büszkeség.
Tornával hogy álltok?
Nekem most sincs kedvem, nem tudom mi van velem, már napok óta nincs kedvem a mozgáshoz. Lehet csinálok egy billyt, ugyis gyakorolnom kell.
Ezt nem kell sütni, a karfiollal összeforgatom, majd rá a tejföl és összeforralom az egészet. Nagyon gyorsan kész van és igazán ízletes, és még fogyókúrás is:-D
Csináltam már úgy is hogy tejet öntöttem rá mert nem volt otthon tejföl és így a tej miatt szórtam bele egy kicsi keményítőt hogy besűrűsödjön. Így még diétásabb.
Tejfölös csirke
Csirkecomb - csont nélkül, csíkokra vágva
hagyma
1 dbz tejföl
mustár
rizs
A hagymát apróra vágod, megfuttatod olajon, rádobod a husit, lepirítod kicsit. A saját levében megfőzöd - ha kell, akkor vízzel pótolhatod. Sóval (esetleg ételízesítővel), borssal ízesíted. A tejfölt kikevered 1 tk mustárral. Ha már majdnem kész, akkor ráöntöd a tejfölt, összeforralod. Viccesítheted még egy kis szeletelt gombával.
Rizzsel tálaljuk.
Hú ez nekem nagyon tetszik:-))) Megcsináltad?
Kipróbálom majd én is, nem az a szokványos sült csirkeszárny.
Görög csirke
Csirkecomb - csont nélkül
Görög fűszerkeverék
1 dbz natúr joghurt
1 ek méz
rizs
A husit picit megsózod, megszórod görög fűszerkeverékkel, és kicsit állni hagyod. Két csepp olajban, vagy szobagrillen megsütöd.
A joghurtba belekevered a mézet.
Tálalás: párolt rizs + husi+mellé az édes joghurt
Ez jól hangzik, ha szeretitek a csirkeszárnyacskákat!!!
Vega vagy, hogy első húsételről beszélsz?????
Sziasztok!
Nekem is van elmaradásom, 20 perc futás, 20 perc has, de szerencsére ma pihinapom van, így könnyen tudnám kivitelezni. Nem tudom mi legyen a futással. Lehet lecserélem Billyre :)
Viszont azt nem tudom, hogy ma fogm e pótolni, ugye haladnom kell a diplomamunkával, plusz boltba menni és nagybevásárlást intézni, plusz életemben először vállaltam be egy húsos ebéd elkészítését.
Sziasztok!
Nekem rengeteg elmaradásom van, szóval van bőven miből válogatni:-DD
Tae-bo, hasburning, RR, futás... kell ennél több?:-D
Sziasztok! Tegnap a házimunka győzött a fitness felett. No meg a nagyim köszöntése. De ma!!!! Majd meglátjutk mit, de tornázni akarok.
Klaudia, a futással én is valahogy így vagyok - szerintem a technikám rossz. Ha jobb idő lesz, akkor belevágok.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.