Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Ja, tini - na jó, alig tizenkettő: csípőnaci, haspóló, traktorgum kilóg (mert az már nem úszógumi), kóla + csipsz + cigi billeg a bajszán ... remek. Ezek termelik ki a nyugdíjunkat. Egy fenét! Kipurcan mind negyven évesen szívrohamban. Nincs ezeknek anyjuk????? Ránk még tudtak figyelni a szülenink...
Ettől a generációtól, meg a műkörmös anyukájuktól el sem várom, hogy egy (utópisztikusan bonyolult) rakott krumplit tudjon csinálni. Pffffffffffff
Itt raklap számra árulják azt a kinyomos flakonos palacsintát. Van normál, light meg extra light:) Nem tudom, hogy mi rajta a light meg az extra light:) A citrom levet is csak ahoz használják, semmi máshoz. Én meg a teámhoz, amiért rendesen hülyének néznek:))
Mindenkit felszólítok, hogy egyen helyettem is sonkát, és majd az én WW számlámra írjuk:)
Jó reggelt Csajszik!
Kriszti, nagyon ügyes vagy. Gratula! Tuti lesz eredménye, főleg h a két hétből 1 méregtelenítéssel telek :)..nagyon várom, legalább fél kilót fogynék, már a mennyekben járnék, csak legyen vmi pozitív változás.
Cranberry, sajnálom, hogy dolgoznod kell. Nem lehet túl jó érzés, hogy amig más pihen, addig te nyomod az igát, bár félig meddig én is ezt fogom csinálni, csak szellemi munkával :(
Húsvéti ügyben én járok a legjobban, bárhova is visz az élet, az bizti h a sonka nem fog hiányozni :)..és a locsolók sem ;)
Kész kajákkal kapcsolatban pont tegnap néztem egy akciós újságot, amiben amerikai palacsinta tészta volt 6-8 adag palacsintához kinyomós flakonban :O..hogy mik vannak? Olyan durva h vki még azt sem képes bekeverni.
Mostanában felfigyeltem r, h nálunk is nagyon elhízottak a tinik, nem hiába foglalunk el Európában dobogós helyet, és belegondolva tényleg, lassan a trendi tini egyik ismérve gatya letolva csípőre, ki a has, rövid póló. Az én időmben az ilyet még takargattuk, most általános.
Lehet, hogy úgy vannak vele, hogy jobb, ha egy képzett szakács főz ...
Nem egy gastroguru ország, ahogy a németek sem. Laktam egyszr három hétig egy családnál. Az anyuka annyira nem tudott főzni, hogy csuda. A nagymama főzött minden nap a vendég kedvéért. A végén nem akartak hazaengedni, mert olyan kánaán volt a mindennapos ehető főtt kaja ... Lehet, hogy aki erre szocializálódik, annak fel sem tűnik, de mi csak szenvedünk tőle. Lehet, hogy azért olyan kövérek és csúnyák????
Ment!
A lúdláb tortát csak vasárnap várd, de akkor frissen küldöm reggel ;)
Na jó, nem piszkállak!
Legalább van egy fizetett szabadnapod. Tény, hogy nem valami bőkezűek ezek a népek, és semmi igazán jó kaját nem ismernek a sörön kívül ...
Köszi:-)
Azért tényleg kár hogy nem ismerik a húsvéti sonkát:-(
Van egy olyan idézet hogy "Az ember nem értékeli igazán a Karácsonyt, míg egy idegen országban el nem veszíti azt." Azt hiszem ez minden ünnepre igaz.
Akkor élvezd ki a mai napot, pihenj sokat. Nevezd ki ezt a napot húsvétnak:-)
Ablak nyitva, jöhet a kaja:) Nem kapunk extra bért, de ha szerencsések vagyunk a supervisitor nem nyúlja le a borravalót előttünk. :) Amúgy ilyenkor extra szabadnap jár amit fizetnek. Szóval 4 nap meló de ötöt fizetnek. Semmi jó üzlet nincs benne... :( borravalót meg általába le szokták nyúlni előttünk:(
Úgy ennék egy kis füstölt sonkát hagymával, főtt tojásal..hmm nyaminyami:)
Remélem valami extra bért kaptok az ünnepi munkáért! Küldjünk Neked egy kis sonkácskát, tojást, és tormát, no meg kalácsot? Nyisd nagyra az ablakot, megy!
Kriszta, hős vagy!
Jó reggelt! Szabadnapos vok ma. Nincs jó kedvem... Én végig dolgozom a Húsvétot...Itt a péntek már ünnep. A húsvéti sonkáról meg hallani sem akarok mert ők itt nem ismerik... :((
Amúgy örülök, hogy ma tudok veletek kicsit dumcsizni:) Én ma még nem tudom mit fogok csinálni, lehet RR 4*20ból 2*20 csak még nem tudom melyik kettő:)
Kriszti, nagyon jól nyomod:)
Jó reggelt!:-)
Annyira büszke vagyok magamra, ma ismét hullahopp+Réka hassal indítottam, már 4. napja:-))) Ha ebből nem lesz eredmény két hét múlva akkor semmiből:-D
Ti mit csináltok ma?
:)
Neked is jó éjt!
Uhh akkor biztos nekem is nehezen fog menni, de nem baj, az a jó ha megdolgoztat és fáááááááj:-)
Jó éjt!
Ohh..hát én így szoktam, de már rengeteg helyen hallottam, sok éve jártam aerobic-ozni, ott is elmondták, plusz minden dvd a hasizomgyakorlatos részeknél is el szokták mondtani. Bár lehet Réka nem, arra most így pontosan nem emlékszem, viszont az Alexandra dvd-ken tuti.
Mai tornám: 10 perc Bootcamp AB Billy
30 perc hasizom, 30 perc felsőtest
Kriszti, a felsőtest húzósabb, mint a 20 perces, ebben sok gyakorlat megy vállra, ami nekem nem megy olyan jól.
Hasprésről jut eszembe. Tegnap voltam X-CO aerobikon és a csaj aki tartotta elmondta hogy kell rendesen csinálni a hasprést. Nagyon sok DVD-t néztem már végig, és több aerobikon is voltam már különféle oktatóknál, de ezt még nem hallottam.
A lényeg: amikor az ember csinálja a hasprést le kell szorítani a derekat és a hát alsó részét, úgy hogy semmi ne férjen be alá. Sokkal nehezebb így csinálni, de egy pillanat alatt bele lehet jönni, csak sokkal nehezebb. Nekem odajött az oktató, és berakta a kezét, aztán mondta, hogy most szorítsam le. Utána még párszor odajött ellenőrizni, hogy jól csinálom-e. Ezenkivül még nagyon fontos a légzés is, de ez biztos tudjátok: hogy amikor felemeled a lapockád akkor kell kilélegezni.
Húsvét után én is kipróbálom.
És azon a felsőtest milyen? Durvább mint a 20 percesen?
Köszi.
Nagyon haragszom magamra a kihagyásért, de most úgy érzem újra belendültem:-) Lekörözni azért nem foglak Titeket, nagyon ügyesek vagytok mindannyian.
A 30 perc hasat a 3*30 percesről csinálod? Azt még nem próbáltam, de biztos jó lehet.
:)
ezt csinálom már jó ideje, eddig semmi eredménnyel
januárban 2 hétig járt kondizni, utána februárban 2 hétig kosarazni, aztán semmi
Mindig feladja.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.