Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Persze hogy jöhetsz!
Az a 30 perces felsőtest tényleg gyilkos.
A párolt káposztát én is nagyon szeretem.
Néha az is tök jó ha nincs semmi edzésterv és azt csinálod amihez éppen kedved van és a szervezeted legjobban kívánja.
Mit fogtok főzni?
Jó reggelt!
Még mindig nincs edzéstervem, így kicsit szabadabb vagyok a mai tornát illetően.
Délután 3tól főzésre vagyunk hivatalosak, előtte be kellene vállálni valamit.
RR4 jelenleg.
Az RR5 nekem még brutál,az előzőeek nem tetszenek a sok huhá-tól
Mág szertném a Czanikot is,de egyenlőre legyen meg az alapom.
Szép jó reggel!
Klaus köszi:-) Te is ügyes vagy és Albert is jól járt akkor:-)
Ibus igen, megkóstolom. Ma reggel tojásoslevest főztem, annak a levét egy fél kanállal megkóstoltam, a csirkepörköltnek is a levét egy negyed evőkanállal. Ez szerintem nem olyan vészes, ennél több és rosszabb dolgok is bejutnak a szervezetünkbe a környezetünkből még a tisztítókúra után is. Egyébként mindkettőbe csak egy nagyon pici delikát kellett:-)
Marinovka ügyes vagy. Melyik hasat és combot csinálod?
Jó reggelt Mindenkinek!
Ma a kakasokkal keltem,és túl vagyok már 10 perc elipszisen és 10 perc taposáson.
Még kellene hasaznom és comboznom:)
Hosszú a nap,meglátjuk mi fér bele:))
Kriszti ügyi vagy! :-)
Nekem ma futás volt. 4 km egyedül, aztán rögtön utána 3km Alberttel.
Jól esett. Nem volt hideg. Vettem fel egy pulcsit és sálat a nyakamba, nehogy megfázzon a torkom.
Szegény kis manó:-(
Kétszer tört rám egy kis éhség, gyorsan ittam paradicsomlevet és el is múlt:-) A vártnál is jobban bírtam.
Beteg szegénykém:-( Nem tudom még milyen esténk lesz. Nem is tornáztam ma, majd lehet holnap.
Nem voltál éhes???
Szuperül:-)
Most éppen "maté"-zok, de lehet hogy értelmetlenül???? Mindegy, ma már megittam egy kancsó salaktalanító teát, ha ezt a matét nem innám már akkor is jó lennék:-DD De ha nincs értelme nem erőltetem, annyira azért nem jó.
Ti hogy vagytok? Kisfiacskád gyógyulgat már? Jobbulást Neki!
Akkor minket itt nagyon csúnyán becsapnak:-( Ezt írják: A Dél-Amerikában honos magyalféle leveleiből készült különleges aromájú tea az indiánok "zöld aranya". Csökkenti az éhségérzetet, fokozza a "méregtelenítő folyamatok" hatékonyságát. Hozzájárul a kiegyensúlyozott testi-szellemi felfrissüléshez.
Ez akkor kamu?
Csatlakozz hozzánk bátran!:-)
Sziasztok!
Úgy döntöttem ma csak 20 perc has+popsi lesz RR-től és 20 perc elipszis.
Nem izgat az izomláz,mostmár csak a karomat és a fenekemet érzem.A hasam múlóban,de lehet ha most rátornázok,teljesen kész leszek:)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.