Rendőrfeleségek, rendőrbarátnők ide! (beszélgetés)
nem tisztem Zsuzsát védeni, de ő nem itt ismerkedik:) Majd ha lesz, venni kéne tőle leckéket:))))
szerintem azt bárki tud...én is sok mindenkivel megismerkedtem már itt....
Ja...
nem, nem hinném, hogy ez a célja, hanem ő szimplán TUD!:)
de, csak elment a netem, most írtam meg neked.
Nem itt, ő profi, ismerkedik bárhol:) (Bocs, Zsu, csak irigykedünk))))
a 23 évessel? mintha olyat olvastam volna, hogy itt ismerte meg...vagy nem?
Én itt vagyok:) Zsuzsa szerintem pedofilkodik:)))))
léptél??? hol a zsuzsa barátnéd?:)
Csak ennek a spanyol számnak mega szövege olyan, hogy padlót fog az ember lánya.)
Tuti, hallottad már, legalább 20 éves szám, de hibátlan!
Szerintem még mindig Gary Moore - Still Got The Blues száma a legszebb szerelmes dal....ismered?
Ezek meg kik??? Hallgatom, de nem fogott meg nagyon...
Ha meg a szerelmi bánatom miatt elköltöznek a szomszédok, jól jártam:)))
Ez jó szám:))) Üvöltök, á la C.A.:))))
Most legalább nem hamis:))))
Keress rá a youtube-on az El canto del loco: Puede ser-re, előtte azt hallgattam, ha érdekel, elküldöm magyarul a szövegét:))))
Ne kínozd már maga!!!!!!!!!!!!!!! Akkor inkább a Hush-t hallgasd meg. Annak a szövege jobban felrázna.
Én utoljára kiskoromban csalódtam nagyot...akkoriban jött be a saru és baromira szerettem volna. Persze,hogy azt álmodtam, hogy már vettek is egyet és az ágyam alatt van. Reggel az volt az első hogy benéztem...de nem volt ott semmi:( Szar ilyen álmokból felkelni :S
Most,amit hallgatok: Christina Aguilera:Hurt
Tök magamtól jött:)) Szoktam ilyet, néha:)))
Melyik filmet nézted előtte?:)
Ez majdnem mindenkivel így van....majd elmúlik:)
Amúgy az a baj, hogy egy ilyan "szakítás" után az ember lánya önmagában kezd el kételkedni, hogy biztos vele van a baj. Holott az eszemmel tudom, hogy nem, meg hogy nem én voltam a hibás, de mégis, a kisördög itt motoszkál és ilyeneket suttog.
Én ma reggel úgy ébredtem fel, hogy vennem kell egy fűnyírót-ez normális?:DDDD
Amúgy olyan szépet álmodtam, gondoltam, megosztom veletek:) Álmomban megismerkedtem egy koncerten (azt hiszem, zongoraverseny volt:P De az biztos, hogy vmi szmokingos-estélyis buli) egy irtó helyes pasival, elmentünk hozzájuk; egy hatalmas fehér kastélyban lakott. Beállítottak a haverjai egy magánrepülővel, és kitalálták, hogy menjünk át Las Vegasba. De nekem nem volt útlevelem, és a pasi itthon maradt miattam, velem, és egész éjjel egy hófehér kabrióban furikáztunk!:)))
Reggel, amikor kinyitottam a szemem, egész meglepődtem, hol vagyok...:))))
megyek lassan....elteszem magam holnapra....remélem be tudok még nézni a hétvégén....jó éjt!:) és ne agyalj! sajna náluk meg kell tanulni kivárni....