Rendőrfeleségek, rendőrbarátnők ide! (beszélgetés)
inkább hagyd a rendőröket:DDD
Csak vagytok olyan rendesek, hogy becsempésztek nekem vmit, amin lehet netezni... Ja, meg hozzatok egy kis levest is, köszi!:))))))))
:))))) azért ez nem lenne tul jó:(((( onnan nem tudnál velünk netezni:DDD
Ó igennn... Érdekes lenne, ha az exemnek velem kéne foglalkoznia, napokat...:DDDDDDDDDD
Direkt a fórum címe szerint próbálom alakítani a magánéletem:)))))))))
jojo, de nehogy valami bünt kövess ám el hogy le kelljen kicsit csukniuk:DDD
Erről a srácról meg még nem sikerült semmit sem megtudni:((((
ha rendőr lesz az új pasid is akkor maradhat a forum cime:DDDDD
Jó, de mivel nem tudom a keresztnevét... Körbeírni meg azért mégsem akarom:)
Pff...az enyém...már a szó is vicces...:P
A tiédről nem tudok nyilatkozni, de az enyém nem agyal, ő elvan. Dolgozik. Aztán, ha eszébe jutok, majd ír egy sms-t.
Izgi:) Majd tudósíts minket is!
Én meg most nyomozok ezután a srác után, Főleg az érdekelne, hogy hívják és van-e vkije. Azt, hogy hol dolgozik, tudom:D
De agyalnak közben egyáltalán? vagy csak mi? :P
Ja, az ex tegnap visszakapcsolta a telóját, megnézte, kiktől kapott sms-t, aztán újra ki.
Én nem szivatni akarom, nekem egy olyan pasi kell, aki képes olyasmire, hogy kapcsolat. Ez a srác meg tényleg helyes:)))
Mit csinálnak? Az enyém tuti dolgozik.
amúgy olyan kíváncsi lennék, mikor így kussban vannak, akkor mi a szart csinálnak vajon?
nem is lenne rossz szívatás:)
most leálltam a tornával két napja én is :P ki is osztottam a feketepontot magamnak....
Priviben nyomjuk azóta!:)))
Na, az előbb vettem digimérleget, de egyelőre nem vagyunk jóban... Testzsírra elsőre hibaüzit írt ki...:))))
Röhögök, engem már ismernek a rendőrségen, megint ott mentem el előtte, a rendőrsrác már előre köszön:DDD (De lehet, hogy nem azért, mert megismert, hanem mert kivolt a fél mellem...:DDD Ez a jó abban, ha husis az ember-olyan tuti dekoltázsa van!:DDD)
És rájöttem, hogy ez a srác tök helyes. Kis manófejű:)))) Azóljak az exnek, adja meg neki a számom?:DDDDD
megjöttem:))) mi ez a punnyadás?:)))) ki mennyit fogyott?
én picit hiztam:((( bár sportoltam tekertem 80km-t:))))))))))) igaz nem egyszerre:))) 20+60 felosztásban 2nap alatt:)))
de még csak izomlázam sincs...
Azt mondják az "okosok" hogy egy rendőr (gondolok a tisztekre-nyomozó, illetve vizsgáló, akit forrónyomba küldenek) vagy alkoholista vagy gyomorfekélye ven. Az éjszakázást rosszabb kibírni, mint egy-egy hulla látványát (nem egyet láttam magam is, csináltam én is ezt) amit megszoksz. Vannak megrázó esetek, de a többségen könnyedén túl lehet lépni. Az egyetlen, amit tehetsz, kedves fórumindító, hogy elfogadod, hogy egy rendőr nagyon sokszor nem azt csinál, amit szeretne, hanem amit a felettesei elvárnak tőle.
várunk....hátha te feldobsz minket:)
sziasztok csajszik, nem is pedofilkodok:D a pasim 29 múlt:PPPP
a kis 23 évessel meg csak beszélgettem:D ja és nem innen ismerem mert a pasim haverja:)))
szerintem holnaptol majd leszek, addig is legyetek rosszak:)))
Na, lépek tényleg...jó éjt!
:)))))) vagy: :(((((((((((
Az itt-et a netre értettem, nem a hoxára.
Nagyon nem folyok bele, hogy hol ismerkedik, ez a magánügye....de a leckevételt hülyeségnek tartom...te TE vagy...nem tudnál úgysem úgy viselkedni, ahogy ő. És neked is meg van a magad kisugárzása, biztos lesz, akit lenyűgöz.