Rendőrfeleségek, rendőrbarátnők ide! (beszélgetés)
Ilyen zöld löttyöt ittam nemrég,ez jó,meg sós vízzel öblítettem,még sosem úsztam meg,remélem most igen.Jajj mit beszélek,EGÉSZSÉGES VAGYOK :)
Mindjárt megyek csokit venni, tisztára depresszióba estem:P
Azt nem tudom, milyen. Esetleg vmi torokfertőtlenítő cukor? Nekem a gégész a garatgyulladásomra Tantum verdét ajánlott. Cseszett drága, de jó.
Szaladhatna gyorsabban :)2 napon belül kiderül hogy tüszősm.gy. vagy más.
Hátha "csak" vmi múli kis sz*r vírus, és csak átszalad rajtad!:)
Én már csak akkor megyek orvoshoz ha fölkelni sem bírok :) akkor meg már minek,jöhet doki házhoz is :)majd meglátom.
csak el kellene orvoshoz menned... :S
Nem tudom,szerintem ez valami más,lábujjamtol fejem búbjáig sz@r...
Nem csak front érzékeny vagy?
Ugye :)
Picit már jobb,bár még a szemem nem az igazi,a fejfájásom megvan,de inkább jobb oldalt hátul..tömöm is most a fejem banánnal,köll a vitamin :)
Ugye hogy ugye?:DDD
Jobban vagy amúgy?
Oks :) csak be ne vadulj :)
És ez még keveredik egy enyhe cigaretta illattal...nagyon pasis:)))
Megszippantom a kollegámat és küldök illatmintát :DDDDD
Azt meg én nem ismerem :)
Nem ismerem. Egyik kollegám Calvin Klein One-ját hazsnálja...isteni.:)
Sok pasi ugyanezt mondja ránk :P Úgyhogy egál.
Eredeti parfümben Fahrenheit a neve.
Fúúú tudjátok melyik volt a jó férfi sprayben? a Go nevű,úúúúúúúú :)
Nekem többet nem kell pasi:P (Max. Alonso:DDDD)
Jönnek, ígérnek, majd elvesznek mindent, és darabokra törnek mindent. Nem éri meg:P
Még az exé volt (régi exé), kapta vmi ajándékjátékban, vagy fene sem tudja, elvileg vmi noname, szóüval annyira nem ismert, sötétkék volt, de volt fekete változata is, hááát... Ahogy kiürült neki, elkértem a flakont:))) (Spray volt)
Csak amikor szakítottunk, kidobáltam minden emléket, szóval már nem emlékszem a márkájára:)
Úton van Mindkettőtöknek a pasi,csak útközben sok a söröző ezért késnek :)
Türelem...már biztos úton van...
Ahogy az enyém is :DDDDD
az biztos...:))) néha azok jobbak, mint a női:)))
Túl tökéletes vagyok neki:))))
De mondom, nem a pasi hiányzik, hanem az a napi 70 sms:) Meg az, hogy vki olyannak lát, amilyen szeretnék lenni!
Jaj, meg van egy annyira jó ffi illat, nem tudom, mi a neve, de jajjj:))))))
Ha tökéletesnek látott, most miért nem? Hagyd már ezt a selejtes pasit, Bella, te sokkal jobbat érdemelsz! Olyat, aki tényleg értékeli a szépségedet, a vitalitásodat, a humorodat....