Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Rántott padlizsán / magam módján/☺ recept

Rántott padlizsán / magam módján/☺ recept

Elkészítési idő 45 perc

A Rántott padlizsán / magam módján/☺ hozzávalói:
1 padlizsán
2 ek kokuszliszt
1 ek lenmagliszt
2 ek szezámmagliszt
2 ek szezámmagpehely
zsír
tojas



A Rántott padlizsán / magam módján/☺ elkészítési módja:
A padlizsánt felszeletelem, sózom és hagyom állni félórát. A liszteket osszekeverem 2-1-2 arányban, kettéosztom és az egyik felébe keverek szezámmagpelyhet ez helyettesíti a zsemlemorzsát.Beforgatom a padlizsán szeleteket eloszor a lisztbe, majd tojásba és a szezámmagpelyhez keverékbe, bo forró zsírban kisutom.A felesleges zsírt szalvétával leitatom.

A liszt mennyisége csak irányadó.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A rántott padlizsán / magam módján/☺ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook