Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rántott húst készíteni sütőben? fórum

Rántott húst készíteni sütőben? (beszélgetős fórum)


1 2
55. d5bae51d10 (válaszként erre: 54. - Forrest2010)
jún. 21. 07:01
Ez aranyos. :)
54. forrest2010 (válaszként erre: 48. - D5bae51d10)
jún. 20. 09:07
...régen , ha valamit sütöttem és sikerült , másnap újra :D harmadnap újra :) ha nem sikerült , akkor + azért :) másnap újra , harmadnap újra :D / kész csoda h nem ment az agyukra ! nem is volt elég hosszú ideig a kajapénz ! mert beosztani ? na azt akkor még nem tudtam :( :(
53. d5bae51d10 (válaszként erre: 51. - Guruljka)
jún. 20. 07:58
Szokásos módon panírozom a húst.(Mindig van panírozott húsom a fagyasztóba, ha már nekiállok, nem keveset csinálok.) Tehát kiolvasztom az előre panírozott húst, szoba hőmérsékleten. A tepsi aljára sütőpapírt teszek. A húsok mind a két oldalát megkenem olajjal, de csak módjával. A sütőt 200 fokra melegítem. A húsokat szép sorba beleteszem. Ha szükséges, még kicsit meglocsolom olajjal. Körülbelük 25 percig sütöm, majd, ha a teteje kicsit megpirult a húsoknak megfordítom. 5-10 percet pirítom a másik oldalát is.
52. d5bae51d10 (válaszként erre: 49. - Icuska538)
jún. 20. 07:17
Igen, átsül. Kevés zsiradék kell alá, inkább csak meg kell kenni egy kis olajjal. Sütőpapírt is használok
51. Guruljka (válaszként erre: 48. - D5bae51d10)
jún. 19. 22:32
Esetleg megírhatod, hogyan is készítetted, látod, lenne okulni vágyó.
50. globus (válaszként erre: 40. - AppIe)
jún. 19. 21:13

Nem tudod mélyhűtőbe tenni a morzsa maradékát?

Natúr kukoricapehely is jó, meg lehet törni papíron akár egy boros palackkal.

49. Icuska538 (válaszként erre: 48. - D5bae51d10)
jún. 19. 20:52
Átsül rendesen?Nem mertem még próbálni..
jún. 19. 19:02
És holnap ismét
jún. 12. 08:42
A projektet megismételtem. Még jobb lett...
46. d5bae51d10 (válaszként erre: 45. - Lávli)
máj. 28. 08:52
:-)
45. Lávli (válaszként erre: 44. - D5bae51d10)
máj. 28. 07:48
Jó reggelt!
44. d5bae51d10 (válaszként erre: 43. - Lávli)
máj. 28. 05:22
Jó reggelt
43. Lávli (válaszként erre: 40. - AppIe)
máj. 27. 08:17

És ezt csak most tudtad meg, hogy nincs morzsád? 😳


Végül is nem rossz a KFC.

Ott van morzsa is, kukoricapehely is. 😊

42. Hmv.
máj. 27. 08:08
Egyszer régen próbáltam, de nem jött be.
41. Guruljka (válaszként erre: 40. - AppIe)
máj. 27. 07:27
Az ilyen cuccokat tartsd üvegben vagy a fagyóban a vásárlás után.
40. AppIe
máj. 27. 07:26

Nagyon koszonok minden segitseget, de a projekt elmarad, mert itt zsemlemorzsat, vsgy hasonlot bazira nem kapok.

Tejfolt meg, ehh... Talan a lengyel lakotarsam hoz a masik varosbol kefirt, az van a lengyel boltban. Most nyaggatom majd a telfollel, es turot is akarok hozatni a magyar kiscsajnak, aki semmit nem beszel angol, de cuki


Sajat tervem: rajottem, par hete lettunk molyosak, szoval ha kapok is panirnak valot, en csak egyszer hasznalnam, azok a @vak meg evekig elnenek a tapon.


Ha annyira ramjon a rantottcsirkeeves, majd betodulok a KFC-be.


De tenyleg koszonok minden hozzazolast.

Leszamitva a diozast meg ilyeneket... (Itt nincs dio a piacon, ha lenne, megenne a moly...semmisejobazmeg:D )

39. Guruljka (válaszként erre: 38. - D5bae51d10)
máj. 27. 07:12
Láttam.
38. d5bae51d10 (válaszként erre: 37. - Guruljka)
máj. 27. 06:56
Mozgalmas hétvégém volt...
37. Guruljka (válaszként erre: 36. - D5bae51d10)
máj. 27. 06:28
Már vártam, hogy szólsz. Örülök, hogy sikerült!
máj. 27. 06:23
Sikerült.
35. Lávli (válaszként erre: 33. - AppIe)
máj. 26. 22:23

Attól függ elsősorban, hogy milyen húsból szeretnéd.

Csirkemell mehet 200 fokra, időben leghamarabb sül át, meg a karaj is.

Csirkecombot, sertéscombot szerintem ne tedd 180 fölé, mert túl keményre sül a panír, mire a hús is átsül.

Én szoktam a tojásba keverni egy kanál tejfölt a porhanyósság érdekében.

Ha kókuszos bundával sütök (1:1 arányban a zsemlemorzsával), akkor 160-170 fok, mert a kókusz könnyen megég.

34. Guruljka (válaszként erre: 33. - AppIe)
máj. 26. 21:24
Előmelegítve, én 200-250-en sütöttem. De majd mondja más is, az én sütőm kis légterű.
33. AppIe
máj. 26. 08:14

Most mar annyit olvasgattam ezt itt, hogy kedvet kaptam. Holnap szabad leszek, kiprobalom. Ugysem ettem rantott husit tavaly nyar ota.

Milyen fokozaton, hany fokon kell sutni?

máj. 26. 01:42
Nekem sikerult. Panirozas utan sutopapirra tettem es beraktam a sutobe. Neha a krimplipuret is megsutom.
máj. 26. 01:35
Szederke! Hogy sikerült?
máj. 24. 14:26

Talán kétszer készítettem, csirkemellet hagyományos panírban. Tepsibe tettem sütőpapírt, picit olajat kentem rá + a husira kis darab margarint. Mennyei volt.

Azért nem készítettem többször, mert az én 50 éves kicsi sütőmben ( két gázégős, keskeny) sok idő és a lakás nagyon bemelegszik. Ráadásul kicsit lejt is, forgatni kell benne a tepsit, bármit sütök.

29. filcike (válaszként erre: 28. - Lapbarna)
máj. 24. 13:07
☺️ ...mert egyszerűbb is😀
28. lapbarna (válaszként erre: 27. - Lapbarna)
máj. 24. 12:48
Bocsi, Filcike, nyilván az első sor szól neked!
27. lapbarna (válaszként erre: 25. - Filcike)
máj. 24. 12:47

Nekem a tepsis megoldás egyszerűbbnek tűnik.

Mondjuk szívesen néznék róla előtte-utána, sőt közbeni fotókat is. Komolyan.

Kedves Hajnallányka, esetleg töltenél fel az adatlapodra valamikor? Kíváncsi vagyok tényleg.

26. Sikerbox (válaszként erre: 16. - Filcike)
máj. 24. 09:46
Szerintem ez a tökéletes, hogy egymást ne takarják és egyforma színe legyen minden húsnak. De ha a panírba darált diót kevertek, akkor a dió olajában sül meg és még finomabb! Csak nem kell légkeverés, hanem simán alsó-felső sütéssel.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook