Rántott húst készíteni sütőben? (beszélgetős fórum)
Elolvastam, es nem en irtam, hogy feher marad.
En csak nem ertem, a puha, panirozott szelet hogy all meg, es szeretnem megtudni.
Nem mondtam, hogy nem lehet megfordítani...
Én is fektetve sütöm, csak kettőnkre főzök.
Rántott husi lényege az ízén kívül a színe...ha ezeket ő egymásnak döltve süti,a panír fele kb csak ázik és "fehér"marad".
Sütőpapír,olajspricc,előmelegített sütő...és nem jénai hanem tepsi .egymás mellé fektetni a husikat és megsüt i,egészségesebb.
"félig állítva rakom egymás mellé a szeleteket"
Hogyan allitod a nyers husszeletet?
Lehet, én is abban szeretem sütni. Kicsit én is megspriccelem olajjal.
Előmelegített sütőben.
Az ilyen fagyasztott cuccot én mikróban is szoktam. Legmagasabb fokozat, 4 perc egyik oldal, fordít, 4 perc másik oldal. Halrudacskát, rántott húst, amik előre el vannak készítve. Nem házit.
Barátnőm a saját panírozású rántott húst süti sütőben. Sütőpapírra spriccol olajat, meg a húsra, ahogy beletette, és kész.
További ajánlott fórumok:
- Recepteket kérnék, amit kenyérsütőben lehet készíteni
- Tudja valaki, hogyan kell készíteni teljes kiőrlésű lisztből zsömlét vagy kiflit házilag sütőben?
- Lehet-e összenyomós melegszendvicssütőben gofrit készíteni?
- Csirkemájból milyen tölteléket lehet készíteni rántott palacsintába?
- Hogyan kell sütőben zsemlekockát készíteni?
- Hogyan lehet rántott húst (pulyka) sütőben sütni?