Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Rája fóruma (beszélgetés)
Nem akarok istenkedni itt, de ezt a kérdést nem ilyen szemszögből vizsgálom.)
Sors viszont van. Az Isten azokat segíti aki megérdemli. Tudod a temetéseken is zeng az ének: Miért csak a jók mennek el? Azért, mert gané emberek odafenn sem kellennek! Szvsz
A mi családunkban van politikus, rá szoktunk szavazni! Remélem ennyi elég, mert ezt nem engedik, másrészt meg nem érdekel a politika.
Istennel meg jóban vagyok, sőt a feletteseivel is. :)
én egyszer szavaztam amikor pont 18voltam,én se vagyok vallásos szerintem 2011éves Isten nincs,akkor nem lennének ilyen gondok a világon
rekeszteni, nem szakítani.
Ami az új fodrászt illeti, több okból nem tudok, és nem is akarok váltani:
-nem vállalják el a hajamat, mert bazi vastag(innen látszik a naaagy szakmai tudásuk)
-derékig érő hajat, mit gondolsz mennyiért vágnak, festenek, mosnak, vasalnak? Nagyon sokért.
- Ez itt van mellettem 2 percre
-500 ft ért megcsinálja úgy a hajamat, hogy 1 hétig nem kell vele semmit csinálnom, csak megfésülni
-ja, és ha azt mondom, hogy 1,5 cm-t vághat belőle, akkor annyit is fog!
A pártok és a politika nem érdekel, Istent mag lerendezem magamban. Én nem szoktam ilyenekről beszélni.
szoktam szavazni, bár egyre inkább az az érzésem, hogy tökmindegy.
Istenben hiszek, a vallásban nem - ha lehet erről itt beszélni.;)
ti szoktatok szavazni pártokra?Istenben hisztek ha erről lehet beszélni itt?
akkor menj más fodrászhoz,Dunát lehetne szakítani velük
szia,meg kellett volna nézni
Jó reggelt!
Basszus, ma zárva van a Munkaügyi Kp. nem tudok bemenni. :S
Pedig azért keltem időben.
Be kéne jelentkeznem a fodrászhoz is, egy vasalásra, ő meg ki van kapcsolva. szuper! :)))
ha nem bánt, ha jó szándékal akkor igen
nem,az óra hang,-tak-tek az meg szótóldalék
Azt utcán odamegy hozzád egy nagydarab vadidegen, hogy szimpi van neki, menjél el az otthonába, akkor mész?
na igen, már javítani akartam, de látom...:DDD
Az kanális. :D
Kanáris az, amikor valaki bekenek egy döglött kanárival. Ez csak egy példa volt hirtelen, van még... :))
tek-tak? Ammegmi?
Az tik-tak, teeee! :)
nem kell itt lélekvándorolni.
majd ha elég öreg leszel rájössz, hogy bőven elég ez az egy élet is.
ha meg mégsem, akkor sem azért vagyunk itt, hogy az elmúlt/jövendő életekkel foglalkozzunk, hanem azt a jelenlévőt tegyük a legteljesebbé.
Rája ma bajban van a személyes névmásokkal
amúgy szia:)
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
További ajánlott fórumok: