Rája fóruma (beszélgetés)
Nem írtam, hogy ne értem.
Pont azt írtam, hogy értem.
Nem értem, hogy mit nem értesz.
Igen, gusztustalanul tolakodóak az árusok.
De nem utálom őket!
Eh, mindegy. Ha nem érted, hát nem érted.
"gusztustalanul tolakodó arabok"
Na mindegy. Te írtad, én meg értem.
Egy szóval sem írtam, hogy utálom őket.
Csak azt nem szeretem, ahogy tolakodnak, és kilómétereken keresztül üldöznek a portékájukkal. A várost mindenhol megnéztem, gyönyörű (a sok koszt leszámítva). Csak nem lehet zavartalanul nézelődni, mert mindig lohol az ember nyomában egy árus vmi gagyi LV táskával a kezében. Sok arabbal dumáltunk amúgy a tengerparton, halászokkal, helyiekkel. Az egyik meghívott magához minket, csak bexartunk és nem mentünk végül. Mert az ördög nem alszik, akármilyen nyájasnak is tűnt...
Imádom Egyiptomot, a Vörös tengert, és az arabokat. Tudom kezelni őket, ez a titok.
De ne hari, azt viszont nem értem, minek mész oda, ha utálod az arabokat? Saját országukban vannak. Ide se jöjjön senki úgy , hogy utálja a magyarokat.
Mindkettő tele van gusztustalanul tolakodó arabokkal. Ha többet akartam volna áldozni rá, akkor nem olyan helyre megyek, ahol arabok vannak.
Nna, mondjuk Dubait megnézném... :)
Kujvája! :S
Azt sem tudtam, hogy mi van, rohantunk vissza a szállodába, ahol bezzeg senki sem beszélt emberi nyelven, el kellett mutogatni, hogy mi történt. Aztán jött vmi szakács, hozott egy paradicsomot, meg egy pohár jeget. De azért röhögve mondta, hogy úgy sem használ, mert 5 perc múlva halott vagyok... :D Pont a combomon kapott el, marhára égett egész estig.
Édes Rája. A "ti" már maga többes szám.
Mi az a tik?