Puncs recept

A Puncs hozzávalói:
1 l feketeribizlilé
0.5 l narancslé
0.5 l száraz vörösbor
1-2 db fahéj
4-5 db szegfűszeg
1 db vaníliarúd
10 dkg porcukor
1 narancs


A Puncs elkészítési módja:
A ribizlilevet,a narancslevet,a vörösbort,a fűszereket,a felhasított vaníliarudat és a cukrot elkeverjük és felhevítjük.A narancsot megmossuk,és kb.fél cm-es szeletekre vágjuk.Ezeket elfelezzük vagy negyedeljük és a puncshoz adjuk. Tálalás előtt a fűszereket és a vaníliarudat kiszedjük.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A puncs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook