Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Köszönöm a hozzászólásokat :) Aranyosak vagytok.
Én nem élem bele magam/vagy csak egyszerűen nem merek örülni, mert nagyon halvány rózsaszín csíkocska volt.
Holnap reggel tesztelek még egyet Gabriel-lel.
A patikában nem volt 10es teszt, és a patikus azt sem tudta az milyen, azt mondta márkanevet mondjak, ezután végignéztük az összes fajtát ami ott volt, és úgy emlékeztem még ez a legmegbízhatóbb.
Jó éjt!
Reggel jelentkezem.
Sziasztok!
Nagyon régen nem voltam már "közöttetek", mert kicsit hitevesztett lettem! :-((
Voltam nődokinál, aki szerint minden rendben van, mindössze az az akadálya a baba-projektnek,hogy a Párom távol dolgozik és a havi itthontöltött 4 nap nem éppen a peteérésemmel van összhandban!
Viszont ebben a hónapban /mivel ma jött meg/ nov. 20-án lesz a peteérés, /mindig érzem a 14. napon/
és a párom 16-20ig lesz itthon és annyira pozitívan állok most hozzá a dolgokhoz!!! :-DDD
Ezzel pont így vagyok én.De tudod, másoknak tanácsot adni sokkal egyszerűbb. :)
Most pár órára eltűnök, mert átmegyek bnőmhöz palacsintát sütni! :)
Legalább elterelődik a figyelmem! :)
Szívesen! :)
Valahogy másokat jobban tudok bíztatni, mint magamat! :)
Magát az elzáródást nem érezheted, de a gyulladást igen, ami elzáródáshoz vezethet.
Érdemes lenne lemenni dokihoz, megnézne és megmondaná van-e odabent gyulladás. Ha van, kezelni kell valami gyógyszerrel, nehogy baj legyen belőle.
sziasztok mindenki!
Egy kis segítséget kérnék (illetve véleményeket)
a köldökömtől lefele olyan 10 cm-re bal és jobb oldalon,fájdogálok picit,már egy pár hete.
valaki azt mondta,lehet sérv,vagy petefészek gyulladás.nem szokott belenyilalni,csak ugy tompán fájdogál.
mitől szokott ilyen lenni?
a munkatársamnak elmondtam,h 3 éve kézzel-lábbal védekezünk,azt mondta az elég nagy idő,és lehet,h valami vezeték el van záródva(pontosan nem értek hozzá :) )
szerintetek ez lehet a baj?
Na ennek nagyon örülök. :)
Mondtam én, hogy biztos nem lesz ott semmi baj! ;)
Hogyne gondoltam volna Rád! Ne viccelj. Hogy is szokták mondani? Amit adsz, azt kapsz? ;)
Szóval én is köszönöm azért a sok-sok biztatást. :)
Igen, most beszéltünk! :)
Minden rendben van a vérképpel, tehát gyulladás nincs, és nem rosszindulatú!
Most három hét múlva kell visszamennie, hogy felszívódott-e magától, ha nem akkor valszeg gyógyszert kap.
Köszönöm, hogy gondoltál rám! :) Jól esik!!!
Na van már valami fejlemény, ami a hugodat illeti?
Telefonált már?
Akkor biztos még nem tudta elérni a dokit.
Ne izgulj!
Csajok, nagyon ideges vagyok!
Hugomnak lassan hívnia kellene, hogy mi lett a vérvétel eredménye!
De még mindig nem hívott!
Akkor csak az a jó megoldás, ha tényleg megvárom, hogy a doki mit mond. :)
De nagyon idegörlő.
Nem teljesen, mert az E-vitamin túl lehet adagol, mivel zsírban oldodó, míg a c-vitamin kipisilied.
Illetve húzamodabb ideig nem jó szedni. Mindig evés közben kell bevenni.
Jajjaj! :) Habár lehet,hogy az kéne, hogy valaki jól letoljon, és hátha akkor nem paráznék már ennyire. Egyébként ismét bezártam minden olyan oldalt, amit nem kéne nézegetnem. :)
Még mindig jobb helyzetben voltál, hogy 50-60 napig semmi. Én ma már a 112. napon tartok. :(
Tuti veszek akkor E-vitamint is. Gondolom az semmire se ártalmas, és gondolom ugyanúgy funkcionál, mint pl a C-vitamin. Ugye?