Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Jó reggelt Lányok!
Ma reggel megvolt az első hányinger! Mire beértem dolgozni, addigra meg farkas éhes lettem! :)
Szép napot Nektek!
Mindenkinek köszönöm a gratulációkat. :)
Nagy öröm akkor lesz, ha megerősíti az orvos is, hogy jó helyen ágyazódott be, látom, és hallom majd a szívverését.
Most egyelőre semmilyen komoly tünetem nincs, bár utolsó mensi szerint még csak 4hét4napos vagyok, azt mondják a 6.hét után jönnek a tünetek, rosszullétek.
Drukkolok, hogy akiknél még nem kopogtatott a gólya, náluk is minél előbb jöjjön a baba!
Vigyázzatok magatokra!!!
Szép napot,
Zelka
Nincs mit.
Köszi lányok a támogatást ! :)
Sziasztok lányok,
ahogy a hozzászólásaitokat olvasom feltűnt, hogy vagy a ciklus.hu, vagy a fertilityfriend.com oldalt használjátok a hőgörbe vezetésére, az ovuláció meghatározására. A tervezettbaba.hu –t esetleg nem ismeritek? Van róla tapasztalatotok? Megbízhatónak találjátok?
Előre is köszönet az észrevételekért.
Van új fejlemény bizony...
Éjjel 2kor teszteltem, mert annyira kellett pisilnem, hogy nem bírtam volna visszatartani (érdekes pedig este kb fél pohárnyi teát ittam csak...) na mindegy.
2kor teszteltem a Gabriel-lel, extra halvány volt 10 perc múlva is, "szokásomhoz híven" otthagytam a fürdőszobában.
Reggel 7kor újból teszteltem egy másik teszttel (IntiMed), mert e Gabrielt nem tudtam értékelni, és az éjjeli pisi (bocs a kifejezésért) elég színtelen is volt, lehet hogy azért nem jött ki normálisan a második csík.
Reggel 7kor tehát újabb teszt, most direkt beállítottam a stoppert 5 percre, és csak mikor letelt akkor néztem meg: és Lányok ott van nagyon határozottan a második csík :)
Persze a kontroll csík erősebb nála, de nagyon egyértelmű, és 5 percen belül :)
Hétvégén teszek fel képeket.
Most nagyon boldog vagyok...:)
De dokihoz csak november végén megyek, hogy addigra legyen szívhang is.
A kalkulátor szerint akkor leszek 7 hetes, akkor remélem már lehet hallani.
Reggel nagy örömömben kiszámoltam a szülés várható idejét: július 15.
Meglátjuk, csak ne legyen semmi baj...
Sziasztok!
Sajnos tegnap voltam uh-n, a petezsák nőtt, de úgy néz ki üres. Kaptam duphastont, meg vasárnap reggel újabb uh, és ha ott sem lesz semmi, akkor vége. Ettől féltem a legjobban, mert borzasztóan kórház fóbiás vagyok, sosem műtöttek, sosem altattak, nem is tudom mi vár rám. Nagyon el vagyok keseredve. :(
Én se szeretem a "szagát". :)
Még jó, hogy nem nálunk sütöttük. :)
Persze csak viccelek, legközelebb már én is szeretnék egyedül sütni az uramnak. :)
Hmm ez érdekes. :)
Nekem is mondtad, hogy nem túl jó a digitális, mégse írtam, hogy... :) Egyelőre nem volt keretem másikat venni, így számolok azzal, hogy nem biztos, hogy jó eredményeket mutat.
Vannak érdekes emberek, ne is törődj az ilyenekkel! ;)
Csak mondtam ,hogy szerintem nem jó a digitális hőmérő, mert ,hogy más mér, me gszokszor napokig nem változik a hő vagy össze vissza ugrál. aztán megkaptam, hogy úgy látja, hogy én azt gondolom, hogy csak én tudhatok minden jól. Én meg írtam ,hogy amit tapasztalok és igaznak gondolok azt elmondom. Ennyi erővel én is írhattam volna úgyan ezt ő rá, hisz ő meg ragaszkodik ahhoz , hogy jó a digitális :)
Ennyi, de már nem érdekel, ha neki jó, legyen, csak segíteni akartam. Mert úgy vagyok vele, hogy mikor bele keztünk ebbe az egészbe, nagyon jól jöttek a segítő hozzászólások, hogy mit hogyan kell, ki, mit tapasztal.
Én eddig ezen kívül 1-szer sütöttem, de azt is úgy, hogy más keverte be, és akkor tanultam igazából a fortélyokat. :)
Illetve most, amikor szintén nem én kevertem be. :)
De halkan megsúgom, hogy amiket én sütöttem, azok szebbek lettek, mint a bnőmé. :)
Ő kicsit odakapatta. :)