Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
nagy nehezen sikerült megnyitni.
hanyadik ciklusnapon vagy?
Sziasztok!
Na mi újság?
Hogy telt a hosszú hétvégétek?
A miénk jól, és mi is jól vagyunk. Már nagyon várom a 3.-át, mert akkor láthatom megint a babámat :)
Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok? Mizu?
Mano, ti hogy vagytok?
szia!
én szívesen megnézném a görbédet, de nem tudom megnyitni...
nem mondom h értek hozzá, de véleményt mondhatok, én hőmérőztem
Manó :)
Oksi :)
Tudod, nem akarom, hogy rajtam maradjanak, inkább odaadnám valakinek olcsóbban is.
Kb jól vagyunk, köszi :) És teee??
Szia! De rég láttalak! Hogy vagy?
Én már láttam az előadást, köszike :)
hali csajok!
Érdekelne valakit Made in Hungária Fenyő Mikivel ma este? Bp
Szia!
Sajnos én sose hőmérőztem, így nem értek hozzá...
De a drukkoláshoz értek! :D
Sziasztok!
Szép hetet mindenkinek!
Valaki megnézzné a görbémet! Ovuláció után 7. naptól kezdve van (barnás vérzésem enyhe) ez lehet, hogy beágyazódást jelent! Tudom, hogy nem pontos a a görbe mert előzménye nincs! De ha mégis valakinek mond valamit? Tesztet még ügye nem lehet csinálni!
Én is lépek.
legyetek jók :)
pusz
bizony nem :(
de hasonló, azért remélem meglesz azért a régi is :)
Az lesz.
Most megyek.Beugrok a védőnőhöz,meg megint kereshetem a toxo papírt,remélem előkerül,mert megint nem volt meg.Délután meg ruhapróba.Kíváncsi vagyok már nagyon.:)
Nem tudom leszek-e még ma,ha már nem,akkor holnap délután jövök a hírrel,hogy mi volt az uh-n,szorítsatok nekünk,hogy minden rendben legyen.
Szép napot nektek!
Puszi!!!
azta...
még hogy nem igazi esküvő, ez lesz a ti esküvőtök akár kicsi akár hatalmas.
Mert ok hogy pár év múlva lesz egy templomi is, de hivatalosan ez az esküvő, a templomi "csak" az isteni előtti fogadalom...
Hát ilyet még nem is hallottam, hogy smink meg körmös minek. Egy nőnek az az első... Én is mentem mindenhova szépítkezni a polgári előtt is, pedig nekünk aztán tényleg villámesküvő volt a polgári. De akkor is meg kell adni a módját, és úgy, ahogy szeretnéd!
Egyébként érdekes, akkor én is úgy voltam, hogy nem is mondtam el senkinek, miket szerveztem, hadd lepődjön meg mindenki, és aztán volt is sírás rendesen, olyan szép és megható volt :)
Szóval ne is mondj el senkinek semmit, és akkor nem tudnak beleszólni. Mondd azt, hogy meglepetés lesz és kész!
:(
Zsuka értem hogy nem akarsz veszekedni, de a ti napotok lesz ez, nem másé.
Így rossz szájízzel fogtok visszaemlékezni :(
Elvileg valami sugárzásveszély miatt, vagy nem tudom...
Ugye ott sugárkezelik a betegeket, talán amiatt...
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?