Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szia!
Nekem olyan nincs...csak sok, és vízes... :(
Szia!:-)
Peteérés idején átlátszó,nyúlós a hüvelyi nyák (tojásfehérjéhez hasonlít)!
Sziasztok!
Nagyon régen jártam erre:(
Mindenki jól van? Vannak már kismamák?
Kérdésem hozzátok :)
Ha vízes és sok a hüvelyi nyák akkor is van peteérés?
A próféta szóljon belőled!
Nekem 1,5 éve diagnosztizálták a PCOS-t... kezeletlenül még peteérésem sem volt... most van a 2. ciklusom, hogy határozott érzem a peteérés jeleit és látom a hőgörbémen.
Annyira jó lenne, ha igazad lenne! :)
A férfiak két féle spermiummal rendelkeznek: az egyik X kromoszómát hordoz, a másik Y-t. A női petesejt mindig X-t tartalmaz. Ha ezt egy X-es spermium termékenyíti meg, akkor XX - tehát kislány lesz a baba. Ha Y-os , akkor XY -tehát fiú. Dr. Shettles szerint az Y-os spermiumok kisebbek, gyengébbek, de gyorsabbak, az X-esek nagyobbak, erősebbek , de lassabbak.
Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont 3 vagy több nappal az ovulácó előtt tesszük ezt, akkor vszínű kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X -spermiumok alkalmasabbak. Előtte 2 nappal és utána pár napig ismét a fiúk vannak előnyben. Előtte 2 nappal az esély lány:fiú = 1:1.
Szia!
Szerintem belefér!:-)
Hahó!
Csajok, szerintetek, ha 22-én volt peteérésem (fertility szerint), akkor a 19-i együttlét belefér még?
Necces, mi? Én is így gondolom. . . :(
akkor hajrá hajrá!
én pihiztem még, amikor sokat álltam, hajolgattam akkor fájt, amúgy nem.
De már nagyon idegesít, h egyfolytában be vok "pelenkázva".
Utálok zuhanyozni, hiányzik a fürdés meg a férjem :)
De a hisztit leszámítva jól vok!
Örülök h úgy néz ki nem borult fel nagyon a ciklusod. Nem csináltál ovu tesztet?
megmondom őszintén a hőgörbédből nem látok semmit, mert rövid, és így nehéz belőni mi az alaphőd.
a pé után fent kell maradnia, és a mensikor kell leesnie, ha nem esik le, akkor az jó!
Neked leesett, viszont nem jött meg, úgyhogy én arra a napra rászámolnék 14 napot amikor szted volt a tüszőrepi és csinálnék tesztet.
Lehet h a beágyazódás van, de az is lehet h már akkor babás voltál :)
Remélem nem amiatt esett le a hőd, mert meg fog jönni!!!
Szurkolok!
Szia :)
Hogy vagy, hogy telt a hétvégétek???
Én jól, köszi. Talán alakul a ciklusom...pf szurka, tojásfehérje.
Szia Verka!
Hogy vagy? Mizu??
Sziasztok!
Szép napot Csajok, remélem mindenki jól van. :)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?