Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
ezt jól teszed :)
siófokon bementünk egy babadiszkontba és mi is kipróbáltuk a legtöbb babakocsit :D
a csaj nézett nagyokat, mikor az összeset kiszedtük a helyéről de nem érdekelt.
Érdekes hogy nem feltétlenül a drágább a jobb, tehát tényleg nézelődni kell
miért nem lehet menni kismamáknak?
annyira sajnálom :(
szokta vinni magával?
mert ha nem akkor otthon tuti meg lesz, a legkisebb zugban is nézzétek meg, mi profi eltüntetők vagyunk a párommal :)
még mi is meglepődünk hogy egy két dolog honnan bukkan fel kb félév múlva :D
De elvileg sugárzásveszély van...
Nem tudom, én se értem, de férjuram nem enged be, mert ki van írva az ajtóra, hogy várandósok ne menjenek be...
Zsuka, nem szabadna hagynod, hogy mindenki beleszóljon...
Kit érdekel, ki mit akar? Csináljanak maguknak esküvőt, aztán ott azt tesznek és úgy, ahogy akarják. De ez a TI NAPOTOK, és igenis igazi esküvő!
Mi miért?
Hát a körülményekhez képest jól van, legalábbis a családja előtt nem mutatja, hogy nem...
De sajnos nem jók a kilátások... :(
miért?
és hogy van?
Jól vagyunk köszi, sajnos nem mentünk sehova a hétvégén, anyós kórházban van, az onkológián, és én oda nem is mehetek látogatni.
Csajok, ti ezt tudtátok, hogy az onkológiára nem mehetnek be várandós nők? Én meglepődtem.
:)
az de jó lenne :)
Manó!
majd ha a babakocsit nézed, alaposan nézd át, ugyanis találtam egy olyat aminek ugyanaz a neve, de tömlős... és nem is annyira strapabíró mint a másikfajta a képen.
na köszi! :D
drukkolok, de tuti minden ok
esküvővel éppen mizujs?
akkor jó :)
bizony jó volt, kár hogy ilyen rövid.... eskü fizikailag fáj, hogy jönni kellett :(
én is jól köszi :)
Így kezdődik.:)
Holnap szorítsatok nekünk,megyünk a 20hetes uh-ra.Annyira vártam,most meg annyira félek,hogy minden rendben lesz-e..
Köszi, én is rátok, kár hogy nincs laptopom simán vinném és jönnék :D
igen nagyon jó időnk volt, sétáltunk, kirándultunk, pihiztünk :)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?