Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
értem, köszönöm.
igen a sapkát én is tudtam :)
de furi hogy a rágórongyok, játékok is ilyen plüss szerű anyaguak...akkor azt lehet?????
ebben bízom én is :D
sajnálom, hogy a kék padlószönyeghez, kék ágyhoz nem megy a halványrózsaszín fal :D :D
igen nagyon izgis, csak a párommal úgy kell mindenért megküzdeni :(
hiába mondom, hogy a bútorokat (amik régiek és dög nehezek) a festés (tapétázás) miatt úgyis kikell cipelni, akkor már mindegy hova kerülnek vissza, képtelen felfogni...
ezért kell a tervrajz, hogy lássa kb-ra mire is gondolok :D
szerintem megölne, ha letetettém x helyre, és úgy döntenék hogy ott nem jó át kell rakni :D
56-tól felfelé.
De szerintem 56-osból tényleg nem kell sok.
Na tök jó! :)
Milyen izgis ez :)
Már én is alig várom, hogy átköltözzünk, és végre nekiálljunk a babaszobának :)
Sutoczkiné cuclisüvegből milyet?
méret?
Köszi :)
miért nem adható neki a plüss? venni nem akarok, de nekünk rahedli van, mert folyton én azt kapok, apától, barátoktól stb...
találni találtunk, de nincs aki a miénket megvenné...
22 négyzetméter a szobánk és 2 sarok közül lehet választani :)
de... én most nagy átalakítást akarok, hogy a mi ágyunk is úgy legyen elhelyezve hogy nekem ne kelljen a páromon átmászni ha a babához akarok menni... így márcsak 1 sarok marad :D
de a párom még nem bólintott rá... de majd lemérek minden bútort, beleértve a kiságyat és pelenkázót és készítek papíron terveket.. hogy lássa melyikkel járunk jobban :)
ha sikerülne véghez vinnem, szupi lenne, mert oda tudnék matricákat is ragasztani, a másik oldalra sajnos nem :(
De megoldom az fix :D
ja és az is fix már, hogy napsárga árnyalatú lesz a fal.. mert az megy mindenhez, és a babadolgokat is úgy fogom válogatni, hogy passzoljon :)
Hú, de jó, köszike!
5 rugi elég? Ez tuti?
2 nél több cumisüveg
sterilizáló (elég havonta 1x kifőzni a dolgokat)
mérleg
Az elején ruhából nem kell ötnél több. 5 rugi, 5 kombidressz, stb.
Babakocsira szerelhető játékra sincsen szüksége, hiszen amikor még pici úgyis alszik, ha meg nagyobb szívesebben nézelődik.
Plüssállatok, úgy se adhatod neki oda.
Baba körömolló, ha a sajátodat alkoholos vattával áttörlöd tökéletesen jó.
Bébiétel-, cumisüveg melegítő
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Persze van amit mi is megvettünk.
Végülis akkor most nálatok hogy is lesz a babaszoba?
Nem találtatok megfelelő kis házikót?
hátakkor gond egy száll se :D
azok olyan jók :)
alig várom, hogy szeptember legyen, és tapétázzunk, szobát rendezzünk, és kiságyat beállítsunk :D
:'(
Ez csak természetes hogy itt maradunk :)
Fú csajok, komolyan mondom, már nincs is kedvem hazamenni, olyan jó itt veletek dumcsizni, mindig jó kedvem lesz, otthon meg csak a gondok, a feszültség és a szomorúság vár, és már annyira kikészülök... :(
Szóval lécci maradjatok, és beszélgessetek velem :D
csak nem :)
legalább egy ágyat, egy kiságyat, egy asztalt székekkel, és néhány szekrényt vegyetek :D
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?