Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Na én olyan kb. 15. napon teszteltem egy elég haloványkát, de azért látszott már :)
De ez ugye elég kb. adat :)
van, de az egy filmet, külön nyitja csak meg, és hiába kattintok mondjuk az egyikre, azt írja hogy nem ismeri fel... itt találtam egy fórumot hogy hogyan kéne, de nem értem...
na majd kisilabizálom, és akkor felteszem :)
itt vagyok nem tüntem el...igen keveset írok,mert velünk nem történik igazából semmi érdekes!Köszi,Tomika jólvan,élvezi a nyarat,egész nap kintvan:-)
Nektek peteérés után hányadik nap lett pozi a teszt?
Nincs valami leírás?
Vagy a profiloldaladon valami olyasmi, hogy feltöltések?
Mia, eltűntél?
Mesélj valamit, hogy vagytok mostanában? Olyan keveset írsz... Hogy telik a nyár? Tomika hogy van?
ajaj :D
majd gyakorol az apján :D
:)))
Vagány csajszi lesz, lehet karatézni fog? :D
igen ez mindig erőt tud adni!
majd megérzem, aztán győzzem túlélni a rúgásokat :D
erősnek tűnik már így is, agya ég hogy kalimpált a lábával :)
Megvagyunk, köszi. Az a lényeg, hogy a fiam jól van!
Nyugi, nekem akkorákat rúgott az uh-n, és én abból semmit nem éreztem, még nem mindig lehet ilyenkor érezni őket, lehet a rúgásokat még nem is érzed, csak mondjuk azt, ha megfordul, vagy ilyesmi. Tuti őt érzed már, csak még nagyon parányi, és gyenge :D
Manó és egyébként hogy vagytok?
képzeld a nő tiszta hülyének nézett mikor mondtam, hogy szerintem a babát érzem...
mikor a képen rugdosott, nem éreztem...
Szia :)
köszi :)
Szia Mia!
Hogy vagy?
Azt megköszönném! Én még azóta sem jártam gyógyszertárban.
De nem sürgős ám! :)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?