Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Meséljetek!
Manon!kislány?most nézem a táblázatot :):) dejó!!!!
köszönöm lányok!
mikor menjek dokihoz?úgy izgulok majd kiugrok a bőrömből, de azért félek is...
Szia Brigi, épp ma gondoltam rád, mi lehet veled :)
Gratulálok!!!! :)
jaj de jó :D
gratulálok :)
Szia Brigi
Hogy vagy?
Én írtam - mert valahol olvastam, hogy a májnak az a funkciója, hogy kiszűrje a méreganyagot - ezért.
Egyébként csak gyorsan bekukkantottam, és gondoltam jelzem, hogy midjárt jön a csaj belekóstolni a munkába, mivel kint szakad az eső, az emberek haza lettek küldve. Én meg szóltam a főnöknek, hogy akkor jöhet nekem segíteni a csaj - rá is nyomom gyorsan, hogy írja meg a pénztárbizonylatokat!
Na itt is van!
Szerintem is fontos, hogy a gyerekek megkapják az oltásokat, de nem az alig kifejlesztett dolgokat, honnan tudjuk, hogy esetleg később milyen károsodások jelentkezhetnek a fejlődésük során.
Pl. a H1N1-nél azt már nem mondták el a híradókban, hogy a megbetegedett kismamák közül nem egy nagyon pocsék körülmények között élt, nem volt ivóvíz, sem mellékehelység a házban... stb. Ez már nem volt fontos információ...
Nagyon nehéz kérdések ezek az oltások :(
de sok esetben tényleg kell...
mondjuk szörnyű, hogy olyan is kötelező ami bajt okozhat :(
erre igazán kitalálhatnának valamit, hiszen ha bajtörténik akkor mi van? mossák kezeiket?
bár akkor már mindegy ők mit tesznek...
anyám...........
a nagypapám is mindig iszonyat beteg lett a sima infi oltástól :(
Mi nem hittünk benne, férjem családja beoltatta magát (mindkettővel) mondanom sem kell, hogy ledőltek a lábukról... mind. Mi nem voltunk betegek.
Előző 2009-ben még anyós hatására párom is oltatott simával, utána 2 hónapig nem bírt kikeveredni belőle... Idén már nem is gondolkozott rajta -beteg sem lett :)- anyukám utána megdícsért minket, hogy nem oltattunk (eü-ben dolgozik) S lám az idő is minket igazolt :)
Van egy kolléganőm, aki nagyon inteligensnek tartja magát, azt mondta, hogy ő beoltatta az egész családját, majd mindenki meghal, de ők életben fognak maradni... :) No comment...
:(
Utálom az oltásokat... Nem bízom bennük... :(
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?