Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Sajna nem tudom megnézni személyesen, épp ez a baj, ezért húzódik az ügy. Nem éri meg ezért elfurikáznom akár Keszthelyre, akár Nyíregyházára... :(
Néztem hasonlóakat, és tetszenek. Legfeljebb ha nagyon nem jön be, visszaküldöm, de talán nem lesz ilyen gondom :)
Igen. Rafpol king lux.:)
Nagyon könnyen átalakítható.De mindenképpen nézd meg személyesen,mert nagy kocsi.
Az :)))
Még mindig annál a babakocsinál tartok, amit már mutattam, most írtam a boltnak, kértem infókat róla, de még nem válaszoltak. Ugyanaz mint a tiéd, színre is hasonló nagyon, csak a multifunkciós fajta és az első kerekei bolygósíthatóak.
Igen nagyon gyorsan.Vicces,és nagyon édes.:)
Babakocsit találtatok?
11kg-ot.Te?
De nagyon durva,megnyomom egy ujjal a lábam vagy a karom valahol és sokáig ott marad a fehér mélyedés a víz miatt.Sőt már az ujjaim is attól fájnak.:(
:)))
Mit érzel amikor csuklik? Mert én is néha azt gondolom hogy csuklik, mert egyenletes időközönként érzek kis huppanásokat, de lehetséges az, hogy mindig pontosan ugyanott érzem a csuklásokat? És egy ponton?
Nekem is új védőnőm van, mert az előző elment táppénzre, mert ő is babát vár, de szerencsére az új védőnő is ugyanolyan kedves :)
Mennyit híztál eddig?
Tied is.:)És egyre nehezebb..
Képzeld,tegnap és tegnapelőtt is csuklott Dórika.Olyan vicces volt,de sajnáltam is szegényt..
Majd azért említsd meg a dokinak.
Tegnap elköszöntem a védőnőtől,most már másikhoz kell mennünk.:( Azt mondta kihúzhatjuk akár a végéig is.Meg azt,hogy nagyon sok víz van rajtam és valószínűleg minden kg eltűnik mire hazajövünk a kórházból ez miatt.
Nyugi,csak a tej fog megindulni.Nekem is ez volt.Most meg már van rendesen.
Közben teszem fel a képeket.
Várom :)))
Köszike jól vagyunk, csak azon aggódom, hogy pár napja bal oldalon a bordáimnál a mellem alatt egy foltban fájok... Néha beszúr, néha csak fáj, nem tudom mi lehet. De ha megnyomkodom, nem érzek ott semmit...
Szia!
Hogy vagytok?
Mindjárt felteszem.:)
Szia Zsuka!
Képek? :)
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Tegnap megvolt a bevásárlás.Most minden úgy néz ki,mint egy bababolt,de olyan jó!Végre a babakocs is itt van.:)
Én is mindjárt megyek.
Puszi!
Na, lépek én!
Sziasztok!
További szép napot mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?