Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Fel a fejjel. Lehet hogy ez a kis fogyókúrázás rendbe fog tenni, és lehet hogy még hormonokat sem kell majd szedned, mert még előtte sikerülni fog.
Hát majd mi is télen fogunk vásárolni most még korainak találom bármit is venni. :( Pedig úgy vennék babaholmikat!
Pofka ne szomorkodj!! Összefog jönni neked is :)) De nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más a szervezete. Dokinál voltál mostanában?
Mi se nagyon vásároltunk még, de mostmár ideje, mert már csak bő 3 hónap van hátra :)
Padló és radiátor... Gázkazán, és cserépkályha víztartállyal. Alapből hőszivattyús lett tervezve, de az nagyon drága lenne...
Elvileg ez a kombinált ugyanaz, csak ez már jobb és újjabb, az afp meg már elavult, de még csinálják - de kb. ugyanaz a 2 vizsgálat.
Oh tök jó!!! Már én is úgy vásárolnék, de még nem merek.. :(
Mi ma akarunk a Brendonba benézni babakocsi ügyben :)
Én fogyózom most. Arra gondoltam, hogy le kellene adni pár kilót, hogy ha elkezdik majd tömni belém a hormonokat ne follyak el... Készülök...
Pont most van egy éve, hogy próbálkozunk :(
Akkor ez már AFP lesz? Akkor ez már komolyabb vizsgálat nem?
Nekünk műanyag lesz. A fűtésetek milyen?
Majd kiderül :)
Végül is nekem hónapokig nem volt, de gondolom ez téged nem vígasztal.
Nyugi - ez a lényeg!
Tényleg anno letöltöttem egy könyvet a teherbeesésről. Majd megpróbálom átküldeni e-mailben.
Megvan nekem az e-mail címed? Átküldöd privibe?
Aha már egy kicsit látszik... :)))
Nekünk fából vannak a nyílászáróink, az asztalos nem volt hajlandó berakni, amíg nincs meg a vakolás... szóval nem minden működik úgy, ahogy azt az ember elképzelte... Most már megvannak és gyönyörűek, és elmondhatatlan érzés, amikor be lehet zárni a házat...
Hát most még tudok járni a nyári ruháimban, és vettem magamnak két nacit ha hűvösebb idő lenne... Ma még benézünk a tescoba hátha találok bandázst is.
Mekkora a pocid? Látszik már?
De jó hogy már ott jártok. Tegnap beszéltünk az áccsal és szeptember végén csinálják a tetőt :))) A nyílászárókat szeretnénk még belerakni és ennyi lenne a terv erre az évre.
ADA - hogy állsz rucikkal? Vettél bandázst? Vagy néztél valami kényelmes cuccot?
A bal oldalt szoktam mindig jobban érezni, az a múlt hónapban volt. Nekem mindig fáj rendesen... Most pedig semmi, pedig a jobb is be szokott néha jelezni...
Várat azért ne vegyél :))))
Jav: vérvételtől!!!!!!!!
Aha értem. Az AFP vizsgálat az mikor van?
Én régen sose éreztem - lehet most nem figyelted annyira és szerintem jobban is teszed :))))
:)
Építkezés? Hogy álltok? Mi ma megyünk zuhanyt venni :) 65,000 Ft itt nálunk, férjem sokallta, mert, hogy ez a háztartási helységbe lesz csak, tegnap aztán végig jártuk Győrt és rájött, hogy reális, szóval ma megvesszük!
Na látod! Mondtuk mi, hogy nincs miért annyira paráznod a várvételtől :)))))
Igen, legközelebb 16 betöltött hét után kell menni - akkor megint vérvétel és UH ha megvan a vérvétel eredménye :)
Nem kell mennem :)Elmentek helyettem..
További ajánlott fórumok: