Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szia!
:(
Kitartás!!!
Júújjj de jóó, nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!! :)))
Most már neked kell következned! :)
Házzal hogy álltok? Mi szombaton költöztünk be :)
Hello lányok,
Mi újság?
Én tiszta ideg vagyok, itt úgy dolgoztatnak mint fénykoromban, már majd leesek a székről
örülök hogy veletek minden rendben...
én is jól vagyok
sikerült a cisztákat lerendezni már két hónapja minden rendben
annyi van hogy nem 14napon van tüszőrepim hanem a 21napon és a ciklusok csak 27 naposak
most a 20napon volt egy 21mm domináns tüsző..ez volt csüt.ön, gondolhatod a hétvégét végig az ágyban tölttük...:DD
és most vagyok a 26.napon elvileg 1-2nap meg kéne jönni, eddig a 27 napokon megjött.de a hőm meg megy felfele...szóval nem tudom mit gondoljak..jó lenne ha össze jött volna és mondjuk két hét múlva egy pozitívat tesztelnék
Sziaaa Meliii!!!! :)
Tényleg rég jártál erre :)
Mi újság?
Mi jól vagyunk, köszike, gömbölyödünk rendesen :D
sziasztok!
már nagyon rég voltam itt...de néha feljövök és megnézem hogy hogyan alakul a kismamák száma....
hogy vagy mano?
Ezért akarok én nagyon utánna járni - de lehet a végén mégis belenyúlok :(
Végül is igazad van.
Hát nem :(
:(
Hát igen, ez van :(
Mondjuk ezt még nem nagyon volt időm kielemezni.
Én se igazán tudom még, hogy mit csináljak - egy barátnőm akinek most 3 hónapos a kisfia, már megbánta, hogy nem költött kicsit többet babakocsira :( és most akar venni egy másikat, mert nincs megelégedve vele.
Szerinte igazán csak a rendes márkákban lehet megbízni - ő se olyat vett, és rájött, hogy bóvli utánzata csak egy jobb típusnak - :(
A baj, hogy a legtöbb csak valami bármi névvel ellátott utánzata egy drágább jobb típusnak.
Én is a Brendonban mikor szétnéztem a volt osztálytársam aki ott dolgozik 2 márkát ajánlott a Greco-t és a Hauck-ot - drága-drága igaz, de lehet megéri.
Nem tudom - még nekem is át kell rágni magam a témán úgy jó rendesen!
Ennek meg kicsik a kerekei :)
És drága :)
Na, a baby merc babakocsi elvileg tényleg átfordítható - van belőle több típus is.
[link] - pl itt is megnézheted
Akkor meg minek írják oda az adatlapjára?
Gondolom, hogy fele hazugság... Ezért is félek...
Azt már most meg tudom neked mondani, hogy NEM átfordítható, mert azt telefonon megkérdeztem - a belevalót kell pakolni :(
De van olyan ami átfordítható - Rafl-Pol, csak nem Fenix, hanem valami más - a pelikanbaba.hu-n vannak fenn a típusok - már nem emlkszem melyiket is mondta átfordíthatónak - csak annak meg talán a kerekei nem bolygósak.
De tegnap a nov-i babát várók fórumán ajánlottak nekem egy másik típust is ami elvileg mindennek megfelel - ezt akarom még valahol felkutatni - mindjár megnézem melyik is az.
Azért jó az, amelyik bolygósítható is, meg nem is :)
Mármint ki lehet iktatni a bolygósítást :D
És elvileg ez a raf pol fenix olyan.
:)
Nekem meg egy barátnőm pont a bolygós kerekűt mondta, hogy nagyon jó - úgy látszik ez is ízlések és pofonok dolga :)
Végül is attól függ, hogy hol közlekedsz vele. Szerintem :)
Hát úgy jól nézd át, hogy jó-e :D
Befér-e a csomagtartóba, tényleg változtatható-e a tolókar, mármint hogy szembe is lehessen fordítani, milyenek a kerekei, mik járnak hozzá, és nekem konkrétan a zöld-virágos színű kéne :D
:)))))
Én is ezt néztem ki - itt is csak nagykerben van - felhívtam őket, most épp nincs, de péntekre hoznak árut - kisírtam, hogy had nézzem már meg :) Mert először azt mondta, hogy náluk rendeteg minden van, de bemutatóba nincs kirakva belőle :( De végól azt mondta menjek oda péntek délután és 1-1-et megmutat :)
Mit kérdezzek meg neked?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?