Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Sziasztok!
Mi jól vagyunk, köszi. És ti?
Zsuka - reggel írta a naplójában, hogy védőnő, doki, nst a program, gondolom még nem ért haza.
sziasztok
mizujs?
zsuka?
Halihó csajok!
Van valaki?
:((( nahát, úgylátom ez már kezd átmenni inkább mensibe :((( egyre erősödik...ppfff, ennyit erről.
Megyek alszok egyett..
Szia!
Nekem 2-3 nappal nemvárt előtt volt nagyon kicsi barackszínű maszat, de csak egyszer.
Hasam fájdogált azt hiszem, mint mensi előtt, de épp vesémmel voltak bajok, szóval kicsit összefolynak a dolgok...
Teszttel várj 3-4-5 napos késésig legalább...
Sziasztok :)
Nekem holnap, holnap után van a nemvárt mensi, de ma ill. már tegnap este észrevettem világosbarna folyást..kicsit görcsölgetet az alhasam, de nem olyan érzés mint amikor meg kell hogy jöjjön.Holnapra gondoltam a tesztelést, de most olyan ideges vagyok, mi ez?
Volt esetleg a kismamák közül valakinek hasonló helyzet?vagy szerintetek mi ez? megfog jönni?
na, szerintem én is :)
igaz én csak talán 2 hónapig iszogattam előtte
sziasztok :)
szerintem is várj :)
én magamtól 1 hét késésig nem is foglalkoztam volna vele, előzőleg is 1 hetet késett...
aztán vesémmel volt gond, mentem dokihoz, uh, és gyanús volt :) ez volt mikor elmaradt a mensi, mentem pár nap múlva, mert láttak egy 23mmes tüszőt, én meg totál abban voltam, hogy azt a tüszőt meg kéne repeszteni, vagy megkukkolni, hogy repedt-e, mikor legyen akció... :D erre akkor már az sárgatest volt meg ott volt, tutira mondták a babát, és elküldtek tesztelni :))) és igazuk lett, 4 napos késésnél lett +
Szia :)
Én pont abban a hónapban lettem várandós, hogy abbahagytam a teákat :)
Ahogy érzed :)
Én drukkolok! :)
Nem fog megjönni!!!! :)
sziamia :)
én is ittam, bár csak a cickafarkteát, és nem is olyan túl rendszeresen, és talán utána lettem terhes, mint te is :)
bár nem annyira emlékszem, mikor ittam, és nem is biztos, hogy összefügg :)
Ti is vigyázzatok! Aztán majd jelentkezz, hogy mizu :)
Pussz!
Az a fontos,hogy rendben vannak.
Lassan készülődök,apu jön értem kocsival,már nem merek buszozni..10körül indulunk.
Vigyázz magatokra!
Szia!
Szerintem lehet baba a dologban, de hát ezt ugye sose lehet tudni. Mindenesetre én nagyon drukkolok, hogy így legyen! :)
Szia!
Nekem barnázás a beágyazódáskor volt pár napig.
Szorítok,hogy baba legyen.
Doki nem adott semmit ilyen hosszú ciklusra?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?