Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
nehéz a megérzés...
mert 0. uh-on a dokinő meló végén már kis vicces volt, és ránézett, juj ott a gyerek, látja? :))) fiúúú!
na mondom, köccccc, ezek után legyen megérzése az embernek :)
szerintem nekem csak lányom lehet, valahogy mindig ezt éreztem, de ugye manó is, aztán tessék :)
annyi érzés kavarog, hogy nem tudom azt mondani, hogy ez vagy az a megérzésem
Apa már 10 hetes uh-n látott egy kis valamit, ami szerinte lehetett kuksi, de a doki szerint akkor még nem láthatta, mert nagyon egyforma a kettő, meg csöpp, aztán a 15 hetesen is, de csak 1 pillanatra látta, azon a car uhn én még a babát nem nagyon láttam jegyzem meg :), szemből elölről mutatták a babát, érted, mintha háton feküdne, és fel lenne emelve a két kis lába, és szemből néznéd, simán lehetett kzsinór, szeméremajkak, stb is :) doki mondta akkor még az elején, hogy még korai :) 15+2nek mérte az uh akkor.
na jó hosszú lett :)
de amúgy lány felé hajlunk, de mindegy, egészség ugye... :)
Az tuti.:)
Már ha egyáltalán megtalálja.:)
Persze azt nehéz.
És boldogabb vagy feleségként?:-DD
20eFt-ért???
Az nagyon olcsó!
Az a baj,hogy tőlünk Bp. kb.150km-re van.Úgy benzinnel együtt sajna jó drága lenne.
Szerintem ne bérelj. Olyan drága...akkor már kicsit drágább, és a Tiéd.
De ha mégis...tudok egy szuper kölcsönzőt Pest mellett, gyönyörű, álomszép ruhák 20 ezerért (bérelve), de meg is vehetők elvileg, és hát arányaiban ennyivel olcsóbb, mint máshol
De én is gondoltam erre.Majd másképp becézgetjük szerintem.Nem találtunk más nevet.Ami nekem tetszett apának nem,ami apának tetszett az meg nekem nem:-(
A Balázs meg nekem mindig is tetszett.Apa először nem akarta,hogy így hívják aztán mostanában meg ő mondogatja,hogy mégis legyen Balázs.
És mik a megérzéseid.Én valahogy éreztem,hogy fiú lesz.De anyukám szinte biztos volt benne.Ő az elejétől fogva mondta,hogy tuti fiú.:-)
ha kis szégyenlős akkor tuti lány!:-)
Mi tavaly március 27.-én találkoztunk újra.Júliusban a nyaraláson eldöntöttük,ha a szívorvos rábólint,jöhet a baba.Augusztusban összeköltöztünk,szeptemberben doki,leálltam a szívgyógyszerrel,novemberben már próbálkoztunk,februárban pozitív lett a teszt,májusban esküvő.Most meg mindjárt szülés.:)
Úgy látszik nem véletlenül találkoztunk újra.:)
Az igen!De ügyi vagy.Jó olcsón kihoztad.
Én szerintem majd bérlek.Bár az biztos jó drága lesz.Áh,még van időm ezen gondolkozni.:-)
:) de ügyes vagy
na meglátjuk, én is nyomozok akkor kicsit
A Balázs szép :)
De nem fog zavarni, hogy ugyanaz a nevük? vagy másképp becézed majd? :) Mármint nem babakorában, hanem későbbiekre gondolok. :)
Még nem tudjuk, a tüneteim lányosak, és már 3x álmodtam kisfiúval, Zsukánál ez lányt jelentett :)
1x álmodtam kislánnyal is.
15 hetesen kérdeztük, a doki mondta, hogy még korai a kérdés. olyan rossz az az uh-gép, én csodálom, hogy bármit látnak rajta, a genetikaiban van jó gép, elvileg ott meg fogják tudni mondani
majdnem meglestük 12 hetesen, de mire odafordult volna, meggondolta, és elfordult gyorsan :)
Értem!:-)
Szóval nagy a szerelem...:-))
Szerintem nekem a 18.héten fért bele utóljára.
Utána a 22.héten voltam 4D-on.Ott már nem egyben mutatta a doki.
A 18.héten mondta meg a doki.Azt mondta nagyon ritka eset amikor ennyire egyértelműen látszik.:-)
Azóta is azt mondják:-)Hogy kisfiú kétségtelenül.
Úgy néz ki maradunk a Balázsnál.Az apját is így hívják.:-)
Ti majd most tudjátok meg,hogy mi lesz?Vagy tudod már?
:-)))
Valahogy soha nem volt számomra nagy jelentősége az esküvőnek.Persze azért szeretném majd.Lehet jövőre.
5 éve már megvolt az eljegyzésünk.
A 3 év is sok már.:-)
jajjj:) édi
mikor derült ki, hogy kukis? mi lesz a neve? :)
Biztosan tudni fogod.:-)
Milyen messze van tőletek a korház?
Azta :) Ügyes, hogy hoztad ki ennyiből?
Hát én már több leszek 20 hétnél, de üsse kavics. :)
Így alakult.
Tök jó érzés látni ahogy szépen fejlődik!:-)
Ilyenkor már nem fér bele "egyben" a képbe.:-)Külön minden kis testrésze,de így is nagy élmény az UH.:-)
Apa múltkor azt mondta,hogy ő semmit nem látott az egészből csak a kukacát.:-DDAzt kitudta venni,de mást nem:-D
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?