Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
értem, köszi a felvilágosítást, nálam még "csak most van előszőr" ill múlt mensikor egy nagyon picike volt. Ennyi.
de, ha újra lesz, elmegyek, és mondom a dokinak, nézze meg!
csak kemény sajtokat lehet..hogy nekünk mindenből csak a kemény jut:D
Szia sword!
Mondtam tegnap este a jó hírt Apának:-)
Ő nem jött annyira lázba, mint én a Jónás naptártól:-(
Akkor jól gondoltam... :(
nem;sajnos nem, mert lágy sajt és mivel nem hőkezelt így benne lehet a lystéria nevű baktérium..ami nehezíti a teherbeesést és vetélést is okozhat..edd a paradicsomot:)
Akkor mozzarellát szabad?
jajjjjjjjjjjj szegénykém:((
az érlelt sajtokat nem szabad csak, legalábbis úgy tudom
Van 1 srác itt skypolok vele azt mondja mi újság mondom beszélgetek a csajokkal erre ő is akar:-)Mondon nem érdekelné a téma babásí-)Erre azt mondja segít:-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csak meg kell beszélnie a feleségével:-)Aranyos srác jó haverunk:-DD
Mármint, ha véletlenül nem lennék egyedül, szabadna? Mert tudom, hogy valamilyen sajtokat nem szabad enni..
Ezt sajnos csak vérvételből lehet megtudni.
De nem akartalak elszomorítani Benneteket.
Talán vannak gyógynövények progi-pótlásra, biztos utána lehet nézni neten.
Ill. ha bebizonyosodik, akkor a ciklus 2.felében kell szedni rá gyogyit, ezt doki írja föl.
De biztos lehet másnak is a jele a barnázás, ennek is utána kéne járni, de tény, h a barnázás jele a PÉ hiányának és a nem megfelelő progeszteron-termelésnek. :-(
Csajok mozzarella sajtot szabad enni? Egyik munkatársam azt eszik éppen egy kis koktélparadicsommal, és úúúgy megkívántam... :)
Igen, az nagyon fontos!Pozitív beállítottság! Hinni kell a csodákban! Felszívódhat, eltünhet, voltak ilyen esetek!
foxy veled mi újság????????
nem, szerencsére nincsennek elváltozások a méhnyakon, de állandóan vitaminoznom kell, hogy ne rosszabbuljon a helyzet, ne kerüljön sor operációra..idő kérdése. Ezért ajánlotta a doki, hogy mi előbb szüljek!
tudom, hogy nem játék...túl vagyok már mellrákon, agyi áttéten..hát lehet nem is akarom már tudni, hogy esetleg nőgyógyi bajom is van..de pozitív vagyok..és kész:)
Akkor tényleg irány a doki... Fene egye meg.
de most már minden ok ügye?
mindenkit megtréfál a szervezete :(
tényleg???
és ezt honnan lehet megtudni???
illetve amíg nem tudom mit tudok csinálni?
Most nekem is 5 napot késett a fene vigye piri nénit:-)25 helyett 30 án ....már tiszta remény voltam:-)
EZen én is nevettem, még jó hogy nem jött be a főnököm, hogy mi van:):)
Hát ez nem játék! Nem akarlak benneteket megijeszteni de én a rendszeres kivizsgálásoknak köszönhetem, hogy időbe észrevettem!
amúgy szerintetek melyik a legjobb teszt?
További ajánlott fórumok: