Sword!!! Nálam ugyanez van! képzeld el a gyerekkoromban kapott babáim becsomagolva megvannak és még a szobámban sem lehetett tartani őket. én azért pánikrohamot nem kapok tőlük, de nem szeretem őket, sőt kifejezetten utálom!
nem tudom, mióta az eszemet tudom rettegek a babáktól..főleg a régi porcelán arcúaktól..úgyhogy én kisautóztam gyerek koromban:)) de tényleg, halálfélelmem van ha meglátok egyet..játékboltba be sem megyek..mai napig nem tudom megmagyarázni ezt a fóbiámat..én sem értem..de kiver a víz, verejtékezek és elgyengül a lábam és sikítok..szóval elég gáz:)
Nokia 7210 Supernova, vettem bele 2 gigás memóriakártyát és Bluetooth val lehet a géppel összehozni. Ezt a progit ajánlották hozzá. Sajnos adatkábel nem tartozott hozzá.
számomra félelmetes az a figura..igaz nekem babafóbiám van..nem is tudom mi lenne ha lenne egy lányom..lehet nem vennék neki babát, vagy letakarnám a fejüket
a jelek között mit jelent ez a mézeskalácsbabafigura..ilyen volt a shrekkben..ezt mártogatták tejbe a vallatás alatt..tudja valaki mit jelent itt? Mert a gólya egyértelmű de az a figura?
Gratula az új kismaminak!!!!! A többieknek is tuti összejön, mert ezt kívántam.
Az egy program és egyszerűen nem jövök rá, hogy hogyan kell használni. A telómra tudnék vele zenéket stb tölteni a gépről. És már tiszta ideg vagyok miatta. Tegnap vettem 1 új telót és egyszerűen nem tudok rá zenét rakni :-(((((((((((