Nekem is tetszettek az eddigiek, csak ez most valahogy úgy megfogott. éppen a reménykedésre gondoltam, ami lezajlik mindannyiunkban...és hát a vége a csoda, amit tuti biztos mindenki így él majd meg...egy csodának!!!
nekem is régóta aktuális, de igazán mióta élesben próbálkozunk, foglalkozom a témával, ezért is hiányosak az ismereteim egyenlőre. De pótolom szorgalmasan a hiányt :)
:D de jó...én január óta lógok éjjel nappal az internet előtt és csak szívom magamba az információkat a teherbeesésről, tünetekről..de azért jó informálódni..
az a gond, hogy itt nálunk éredekes, de ténleg nem lehet venni mikroszkópos tesztet,termékeny napokra.Összejártam fél várost mire az egyik gyógyszertárban dolgozó lány mondta ne is keressem!
Engem már sok éve foglalkoztat a babatéma, csak most jutottunk el odáig, hogy nyugodtan belevághatunk. Én már rengeteget olvastam, sőt felirítkoztam egyszer egy hírlevélre is, amelyik hétrő-hétre küldi a fontos tudnivalókat, és aszerint a babám már több hónapos... :DDD
Próbáld ki a PG/53 mikroszkópot. Ezen is követni tudod a termékeny napjaidat. Sok nő igy lett terhes./ Ezt egy nőgyógyász mondta/
De aki gyereket akar sokszor képzeleg... Én is. Tegnap öklendeztem az ételtől, érzékenyek a mellbimbóim... Ez már kész röhely! Hogy miket nem tudunk produkálni!!! :)))))
igen..pénteken megyek majd, meglátom mi lesz.Teljes kivizsgálást is szeretnék, de rá bízom. Ő ajánlotta hogy nézzün meg mikor van a termékeny nap és azután e szerint kövessem..Fel kell gyorsítanunk a folyamatot..már amennyire ezt lehet..a rákszűrő erdményeim végett :(