Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Anyós fiatal :) mondjuk após is azért :)
igen szerencséjük volt, nem kellett sokat várni, egészen véletlenül alakult így, addig csak szó volt az örökbefogadásról, utánna tették le a vizsgát is.
Most lesz 7 éves :)
Bizony szeretjük :)
és ezerszer jobb élete van mint ott lenne.. mert ismerjük az anyukáját is.. illetve anyós ismeri
nálunk már jóideje nem esik hál'istennek...
hát igen ...
mit tud ilyenkor csinálni az ember... :)
mos megyek begyújtok...mert apa mindjárt jön...és főzök neki egy kávét is mert megyünk fát vágni...
én szombatra nem várom...de érzek valamit...
fájnak a melleim is ...és néha fájdogál a derekam...meg sokat van hányingerem...
nálunk is ez lesz tuti... jaj mit fogok én hallgatni, hogy mit hogy csináljak...
pedig emlékszem mikor jött a pici hozzájuk (örökbefogadtak egy 2 napos babát :) tök sok mindent mondtam el neki (mert a páromnak csak mostohája, sajna neki nem lehetett saját).
na mindegy is... majd lesz valahogy vele
és ennek ellenére alig látják???
nahát, mondjuk kb nálunk is ez van, nem laknak messze, de nem jönnek...
csak mi menjünk mindig, hát nem...
de szerintem amint lesz baba, bizony ez megváltozik....
nemsokára eljön a bombon ideje. :)
addig is küldj nekem inkább :D
jajjj én már annyira szeretnék a dokmmal beszélgetni:-))Nagyon jó fej és lelkiismeretes mindezek ellenére is ami velünk történt de ott volt velem végig tartotta bennem a lelket:-)Jól esett és most is visszagondolni rá:-)
Már vinném a kis bombonokat a szülésznőknek:-)))
Meg elújságolni a jóhírt szeméélyesen:-))
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?