Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
tudom... de sajna tényleg úgy érzem :(
pedig ismerhetném már annyira hogy tudjam nem így van, csak egyszerüen ő nem az a bújós, folyton mondogatós emberke...
Pedig néha milyen jó lenne
igen, tényleg :)
mondjuk tegnap (még a hülyeségem előtt) én sem panaszkodhattam :)
hazamentem a szemésztől (jó sok pénzt otthagytam...) és kivolt takarítva, felporszívózva, felmosva, már csak mosogatnom kellett, ja és a kaja is elővolt készítve, nekem már csak odakellett tenni főni
Nem is értem miért dühöngtem mégis tegnap
Szia, akkor jó ha nem jelentkezett pirinéni :)
örülök
Szia!
Reméljük nem is fog.:)
nem is kell aggódni :)
lehet hogy rúgott egy nagyot :D
jól tette :)
majd takarítasz, ha elmúlt teljesen a csöpizés
Sziasztok.
Csak egy percre jövök, mert már dolgozom és mindjárt jönnek az ügyfelek.
Még nincs semmi, nem jelentkezett a mensim...
Tegnap főztem,fent voltam kb 2órát.De ma csak mosdóba meg vissza.Most is fekszek.
Apa édes volt,mikor hazajött,nagytakarítást csinált a konyhában.Akartam segíteni,de visszazavart az ágyba.
Nincs sajna otthon magen b6, de be fogom szerezni. De amúgy mire hatott volna, magától is elmúlt. Olyan görcs volt, mint amit nagy ritkán szoktam tapasztalni mensikor, de ilyenkor már én is gyógyszerhez nyúlok... Csak hálistennek rövidebb ideig tartott, kicsit megijedtem, de már minden rendben.
Nem tudom, mi a fene lehet az az egy csepp, az pont annyi csak, hogy idegesítsen... Most már csak elmúlik... Pihenj, amennyit csak tudsz!
bizony :)
mondtam is tegnap a páromnak, hogy de jó, akkor lassan hozzánk is jön a gólya :)
(na ezt nem kellett volna mondanom neki :( )
jól :)
tegnap nem voltam a toppon du és este, de ma már jó a helyzet
jönnek a jelek, de mi lehetett a görcs?
a hasadnál?
Beszélj a dokikkal mindenképpen.
De nyugi, ha idegeskedsz az pláne nem tesz jót.
Biztos rapaszkodik a kislurkó erősen, csak szórakozik veled.
Pihenj minnél többet, főleg feküdve, ne emelgess semmit se, és nem lesz semmi baj
De jó!!! Hip-hip hurrá! :) Melegedhetne gyorsabban is az idő... :)
Jól vagyok köszike, és te?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?