Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
értem, remélem, sikerül most már, és nem lesz szükség másik dokira :)
Más néven van most fent :)
de csak reméltem h megúszom a hormont, még a sárgatestre is húztam a számat. azt mondta anya még megvárjuk a köv. hónapot és ha nem, akkor felkeresünk vmi dokit aki kifejezetten ilyesmivel foglalkozik.
Örülök hogy jó vagy. Kisiskolással mi van?
Sajnálom foxy, hátha kitud valamit találni a dokid.
Viszont, ha már babás leszel, milyen jó lesz neked, végig kísérhetitek majd ultrahanggal :)
ó :(
és ezt nem lehetne valami bogyóval tuningolni?
én jól vagyok köszi
én jól köszönöm. ebben a hónapban végigkísérjük anyával (UH-gal) a ciklusomat. de sajna nem vmi fényes az eddigi megfigyelés eredménye. a petém még csak csak megérik, csak kicsival az átlag alatti, azt mondta anya az még belefér, viszont nem akar megrepedni a tüsző és ha még meg is repedne a méhnyálkahártyám fele olyan vastag sincs mint amibe be tudna ágyazódni :(((((
Ti hogy vagytok???
Szia Foxy :)
hogy vagy?
Most mennem kell, lejárt a munakidőm és futok a buszhoz.
Kellemes babagyártást mindenkiek.
:-)
biztosan nem nálad változik :)
nálunk se küldtek el senkit terhesen, de vissza nem vesznek viszont senki, ez van...
Ezt írták:
Felmondási tilalom
A terhes nőket és fiatal anyákat nem fenyegeti a kirúgás veszélye. A felmondási tilalom alapján ugyanis a munkáltató rendes felmondással nem szűntetheti meg munkaviszonyukat a terhesség teljes időtartama alatt, a szülést követő három hónap és a szülési szabadság teljes időtartama alatt.
A rendes felmondás akkor is érvénytelenné válik, ha a felmondás közlésekor a munkavállaló már terhes volt. Mégpedig függetlenül attól, hogy terhességének megállapítására sor került-e, illetve hogy a munkavállaló terhességéről tudomással bírt-e.
Akkor remélem, hogy úgy van és az én kolleganőm téved. Én nem értek hozzá, azért kérdeztem őt.
De ő is tévedhet. szoval most remélem ez áll fenn,:-)
Már megint mindenki mást mond...
Semmit se tudhatunk biztosra... :-SSS
Sajnos igen, bármilyen indokkal.
eddig én is úgy tudtam hogy terhesen nem lehet kirúgni. de tévedtem.
én is nézem :)
azért furi, hogy van aki azt mondja, hogy megtalálhatják a kiskaput :(
szörnyű...
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?