Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szia
Igen jól vannak :)
sajnos többet nem tudunk
Szép jó reggelt:)
Mindenkinek szépséges napot kívánok mára :)
Megyek befekszem a tv elé.
Szép estét mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!
Pusza
Nekem is sokszor van,hogy 2 órán keresztül bámulom a plafont:(
Van,hogy a baba is felébreszt?
Bocsi,csak apa elfoglalta a gépet:-/
Szerintem nem sok amit összepakoltál.Inkább több legyen aztán majd meglátod,hogy mit adsz rá.
Igen. Csak ilyen apróságok vannak még, h szopis melltartó-mert nem tudom majd mekkora kell. Még én mérleget szeretnék venni, meg a kenceficéi kellenek még, de azt nekünk nem írja fel a dokinéni előre.
A hazajövős cuccra könkrétan arra gondolok, h nem öltöztetem-e agyon. Én tettem egy badyt+1 vékony pamut rugit, egy vastagabb termorugit+a zsákot+plédet. Nyilván az időtől függ, de fogalmam sincs mit kell majd áradni. Nem sok ez így?
Igen,így van.Ez a várakozás a legnehezebb.Nem merek egyedül elmenni sehova.Szinte csak itthon kuksolok.
Éjszaka 3-4szer megyek pisilni...
Szóval már egyre türelmetlenebb vagyok:)
Összepakoltam a korházi csomagomat.A babónak is kikészítettem a holmiját.Bébihordó,bady,rugdalózó,sapka,bundazsák meg egy pléd.A védőnőmet kérdeztem,hogy ez elég-e.Azt mondta igen.Persze pelenkát azt tettem a korházi csomagomba.
Amugy megvettetek már mindent neki?
Már nem olyan sok van hátra, csak ez a várakozás a legnehezebb.
Te összepakoltál már mindent? Nekem fogalmam sincs, mit rakjak össze hazajövős cuccnak. Előre össze kell készítenem, nem akarnám a férjemre bízni, másra meg nem tudom. Te mit raktál a csomagba?
Örülök,hogy minden ok.:)
Pár napig voltak görcseim,de most a napokban semmi.
Mocorog a picikém rendesen.Feszít a hasam éjszakánként,de amugy semmi jele,hogy beindulna.:(
Épp írtam Zsukának, h teljesen jól.
És te? Jóslóid már vannak? Kibírható? Én már nem is emlékszem milyen.
sziasztok.bár én még nem vagyok terhes de mindig olvaslak titeket a naplokat is akinek van és aki beengedett:)))
Gratulálok Mzsuka nagyon gyönyörű a babád:)))
És most már Manónak is gratulálok:))
És a többieknek sok szerencsét:))
Hú,de jó lenne már túl lenni rajt!:-)
Te hogy vagy?
Köszönöm!!!
Te hogy vagy?
Sziasztok!
De jó,Mano is megszült!:-))
Hú most már Lassan tényleg én jövök:-)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?