Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
az is visszahúzódik valamennyire?
vagy csak tornával?
na igen
tényleg, nézted hogy szüléskor mennyi kiló ment le?
és a hasikád hogy alakult?
nem nagyon jól érzi magát idefent :)
max annyit tesz de ezt is kb 2 napja hogy átpályázik jobb oldalról középig a buksija majd vissza.
Tegnap apája meg is jegyezte hogy te jó ég hogy kivan nyomva a buksija. mondom csodálkozol hogy mindjárt összepisilem magam a fájdalomtól???
De a lényeg hogy jól van, nem érdekel ha császár is lesz a vége....
És az lehet,hogy egyik nap picit több,másnap picit kevesebb? De amúgy nem jelentős,akár egy sima eü betét is elég lenn egy napra.
Szívem simán bírta.Pedig a férjem ettől félt a legjobban. Szerintem az elhatározáson sok múlik. És én tudtam hogy simán szeretnék szülni.És sikerült!!!
Alig várom az új képet :)
Minden ok, Regi is jól van, mostanában nagyon virgonc szerintem valamire készül :D
Na nem a kibújásra inkább a fordulásra :D
jaja haladunk :)
Még Dórika is soros, hogy hogy alakul a sorrend nem tudom, de nemsokára érkeznek a babák :)
Elindult... :)
Hát sajnos, az egy pár hétig még eltart :s
A szived hogy van? Izgultam érted, hogy minden rendben legyen nálatok.
Jobbulást Mzsuka.
Nagyon kíváncsi vagyok Manóra, vajon hogy van most, sokat gondolok rá ;) Megy a drukk MANÓ :D
Manon, olvastam a naplód, lassan kész a babasarok.
Ilba, Évke, ki is van mostanában a soron?
Szia!
Annyira szorítok neki,most már tudom min kell átmenni egy ilyen tündérért.
A hátamat leszámítva jól vagyunk.Meg utálom ezt a vérzést.De nem hiányzott.:)Azt mondják 3-6hét mire eláll.
Dórikám még szuszizik. Majd ha felébredt lefényképezem,aztán felteszem a képet.Már mennyit változott és nőtt.Hihetetlen..
Anyu jön ma is,mert még nem tudok hajolni egyáltalán. De a tegnapinál már egy fokkal jobb.
Ti hogy vagytok?Regi baba?
ó :(
de örülök hogy egyébként minden ok :)
szerintem fogok :)
nem tudok elszakadni sose innen :D
Akkor ma végülis pihi van neked, örülök, kell az is néha :)
Zsuka tuti hamar lezavarta Manó is, mint te :)
Nálunk minden ok, ti hogy vagytok? Dórika?
Szia!
Babóca jól van,tegnap volt a gyerekorvos is kint,ő is mindent rendben talált.Egy tünemény ez a baba,imádom! És most már egyre többet tudok én is aludni. Annyi hogy a szülésnél becsípődött egy ideg a hátamba,ami annyira fáj néha,hogy a babát alig tudom megemelni.Férjem elvitt a dokihoz,ő mondott egy krémet,meg hogy sokat kell masszírozni.Jó nagy csomó van ott ami nyom egy ideget.
Köszi jól vagyok, ma éppen lógok a suliból, pontosabban nem lógok, mert van 2 terminem mára. 8-ra oviba, 11.30-ra meg a suliba kell mennem, így sok értelme nem volt bemenni 2 órára, hogy 1 órát vezethessek.
Manon, már csak pár nap és végre pihenhetsz, remélem azért otthonról is fogsz jelentkezni ;)
Mzsuka, hogy vagytok, hogyan telnek az első napok?
Sziasztok!!!
Mano nagyon drukkolunk!!!
Remélem már túl van rajta.Az a baj,ha elfolyik a magzatvíz,de valaki nem tágul,vagy nem jönnek a fájások,12órát várnak a szülésindítással.De már biztos babázik.:)
Hogy vagytok?
Köszi mi megvagyunk, pici fájdalmakkal, de minden ok, ezt már megszoktam :)
Te hogy vagy?
Sziasztok :)
Most írtam Manónak, még választ sajnos nem kaptam, de amint kapok megírom mizujs :)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?