Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Jaj, szegénykém! :-(
De hátha ez olyan történet lesz, mint egy barátnőmé.
Őrá is a frászt hozták az elején, h kicsi, meg nincs szívhang meg stb, és a végén egy gyönyörű szép kisfia született tavaly augusztusban:-)))
Próbálj ,ne idegeskedni, bár tudom, h ez most nem könnyű! :-(
ilyet nem szabad!
erre mindig ügyelj nagyon!
kb 7 körül
hacsak el nem alszom nagyon :)
Köszönöm, igyekszem, próbálok nem emelgetni meg ilyenek, csak néha főleg itt tegnap...mire rájöttem, h nehéz már felemeltem, de azért annyira nem votl vészes!
Jajjjj mikor mikor mikor? HOgy jöjjek nézni :D
Nekem nagyon viszketett, és ki is volt száradva a cicim!:-)
Nagyon drukkolok!:-)
olvastam hogy a leányzóval is volt savad, és csak akkor mikor babás voltál
ez akkor jó jel nem?
DRUKK!! :)
Szia!
ez hogy lehet????
nagyon drukkolok neked!
Elégé szenvedtem a duphastontól pár napig, mert közben rájöttem, hogy az okoz mellékhatásokat, most azok enyhülnek.
Még annyi, hogy pár napig rengeteg volt a savam, ezenkívül semmi ami bármire is utalna, de még csak a 25. nap.
vigyázz magadra nagyon
igen holnap :)
Sziasztok, Lányok. Baj van. Voltam ma dokinál. Reggel még maradéktalanul boldog voltam, megvizsgált, mondta, hogy határozottan terhes vagyok, de jöjjek vissza délután, mert a rendelőintézeti UH elavult, du. bemegyünk a központi UH-ozóba, ahol modern géppel fog megvizsgálni. Azt mondta, talán már a picikénk szívhangját is fogjuk hallani. Hát ehhez képest... az embriót sem látta du. hüvelyi UH-al. Egy világ omlott össze bennem. Egészségesen élek, nem dohányzom, nem iszom, jó, tény, hogy duci vagyok, de nem tudta az okát, hogy miért nincs ott, aminek ott kéne lennie.
Nem hitegetett, ami jó is -, de egy borzalom, mert azt mondta, hogy ha jövő hét ilyenkor sem fogja látni, akkor ki kell kaparni... na, azóta egész nap csak sírok. Nem, nem temettem még el a babácskámat, mert a reményt nem szabad feladni, de ő főorvos, sajnos tudja és az utolsó szavai azok voltak, hogy sajnos valami nem stimmel.
Reggel még boldog voltam, mire hazaértünk kisebb shokkot kaptam, rázott a hideg, mondtam a páromnak, bújjunk össze, mert annyira fáztam. Most pedig folyamatosan rám-rámjön a bőgés.
Ne haragudj!
nem vettem észre!
bocsi tényleg!
remélem igazad van!
tényleg bocsi ok!
remélem hogy így van és nem bebeszélem magamnak...
az nem baj ha nincs jel, vannak ilyen kismamiink :)
Pl Kata 2 hét késés után lett + tesztje és jel 0 volt :)
most is csak fáradtás van :)
most kezdtem mérni a hőmet így alapot nem tudok
de olyan 36,8-36,9 szokott lenni.. ettől a 37-től meglepődtem ma :)
Tudod csak pozi hozáállás!!!
pozi hozzáállás pozi teszt!
DRUKK!! :)
Ezt hogy érted?
bocsi csajok a gépem is lassú... úgylátszik az is álmi :)
Elég sok a munka, szóval idegesen kicsit, elegem van már. :)
AMúgy ma reggel is mint tegnap..bár annyira nem hányingeres émelygős érzés, nem valami kellemes, és ez kb egész nap kísér...csak reggel a legrosszabb, enni tudok, jóízűen, de rászánni magam, nameg utána...pf :)
Meg hogy sokat pakolásztunk tegnap közben többször is éreztem h akkor most vagy összeesek vagy leülök pihenni. Mondjuk ez is megvolt ma is valamelyest
Holnap tesztelsz? Jaj de jó :)
milyet vettél?
nem késik
leírtam drága 36. napon volt pém, rászámoltam 14 napot így jött ki a tegnap, tehát végülis már 1 napja késik bocsi :)
de ez csak kb számítás ám
muszáj volt érzékenyet vennem, pont emiatt az elcsúszás miatt
Nem válaszoltál az előbb, de olvasom, h tesztelsz holnap és a hőd is magas :-)))
Tuti ++++++++++ lesz!
aha, értem akkor most tájt nem kéne megjönni, és a hőd ennyi szokott lenni...vagy most láthatóan emlekedett? úgy izgulok hogy milyen eredmény lesz
de érzem hogy nekem nem lesz pozitív:(((olyan pesszimista vagyok
a cicim fájdogál, néha viszket ilyesmi
meg tegnap este sétálásközben iszonyat hányingerem volt, de nem vészes azóta is néha mintha...
Szia
álmosság a köbön
te hogy vagy?
még vagyok kicsit :)
figyi nekem ez ma már az 51. napom... de a 36. napon volt csak pém, orvos mondta :)
így nagyon remélem hogy jól dolgozott az az egy bizonyos katona :)
nem tudom amint kinyitom a szemem :)
ez átalában 6-7 körül van :)
jó neked hogy ilyen jó erősségüt vettél, én nem olyat vettem
de mióta késik, azt nem mondtad
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?