Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Köszönöm Glória!
Ilba ez durva!!! És a végén volt nagy meglepődés, a doki mit mondott?
:)
Igen, bár nehéz rászedni magam a hányinger miatt, de tudok, és evés közben még jól is esik (utána nem annyira...:P)
Van ilyen, azon alapszik, hogy:
-az xy kromoszómapárt hordozó spermiumból fiú születik, ezek gyorsak, ám nem valami óriási a tűrő-és váróképességük ( az ellenséges környezetben nem tudnak sokáig meglenni...)
-az xx párost hordozó spermiumból lány születik, ők lassabban érnek a célhoz, viszont kitartóbban, és tovább képesek életben maradni a "helyszínen" és várni a petesejtre
Tehát ha a pete már "úton van és vándorol" az együttlétkor, nagy a valószínűsége annak, hogy egy xy, fiú ér oda, és gyorsan megteszi dolgát :), míg ha a pete érkezésére várakozniuk kell a smermiumoknak, feltehetően egy xx, tehát lány fog célba jutni, ugyanis életképesebb marad, és tovább képes várni, mint az xy fiú.
Ez a magyarázat, persze nyilván nem 100%-os módszer ez sem.
Fáradékony vagy.Az nagyon jó jel!:-)
És tudsz enni?
Igen,már amennyire tudok, néha azt érzem, meg tegnap is (nagy pakolászás volt...de nem emeltem semmit, direkrt:)) ), hogy le kell ülnöm, azonnal...
Elgyengülök 1 pillanat alatt.
Most volt kajaszünet :) Tv előtt, kis sorozatnézés a story tvn :)
Szia!
Nekem anyukám van meggyőzödve arról,hogy fiam lesz.
Én semmit se érzek ezzel kapcs.ban.
:) Köszönöm!
Ma van a 2. nap h ilyen zavaróan van
Sziasztok!
Én mindig tudtam, h lányon lesz! :-)
Anno a 17.héten be is igazolódott:-D
ÉN is menni akarok már haza!!!!!
annyi dolgom lenne.
no de mondjuk így- hogy itt a fórumon lógok- a munka is kibírható:-))
Kellemes Húsvétot. Én ma még 9ig melózom :(
A társaság fele meg már otthon van. Jó nektek...
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?