Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Nekem is volt méhen kívülim, így átérzem mit érezhettél. Sőt a félelmedet is megértem.
És hol volt elakadva? Utána nem fújták át a petevezetőt?
Már egyszer írtam nektek,csak senki nem figyelt rám... :) Manon által keveredtem ide, most érte izgulunk az én fórumomon is!
6 hetes 4 napos vagyok :)
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy valakinek közületek volt-e alhasi fájdalma a peteéréstől kezdve egészen addig, amíg meg nem jön. Nekem sajnos még csak egy méhen kívüli terhességem volt, de úgy emlékszem akkor is ezt éreztem. Nem szúró, hanem tompa, de folyamatos fájdalomról van szó. Nagyon félek, hogy megint bekövetkezik, de bízom benne, hogy másról van szó. 13. án kell megjönnie, addig még nem szeretnék orvoshoz menni, ezért is kérem a segítségeteket! Köszönöm a válaszaitokat!
Köszi Barbi!:)
Én kb 03.21 óta tudom, akkor elrohantam uh-ra, h megnyugodjak jó helyen van. Volt már egy méhen kívülim.
Reggel iszom egy limonádét, az valamelyest csökkenti. Vettem kekszet is, de még nem ettem. Reggel nem jut eszembe.
Hát én 7 hetes kismami vagyok. Megmondom őszintén elég rosszul tűröm. Elég sűrűn van hányingerem, este úgy érzem magam, mint egy bálna, éjjel minimum 3X járok ki pisilni. Ha épp nincs hányingerem, akkor gyakorlatilag folyamatosan eszek. Ha épp nem eszek, akkor alszom.
Most épp összedobtam egy spenótot.
De, csak kerestem valami rágcsát.
A kérdésedre, meg sajna nem tudok válaszolni.
Sziasztok!
Kivel mizu? Én nagyon happy vagyok, remélem nem fölöslegesen, de mensi sehol, mondtam én manon, h akkor jön össze amikor a cisztának ki kellene jönnie :-) vagyis remélem, hogy összejött! Szerintetek mikor lehet pozitív tesztem, ha utolsó PÉ 22.nap volt? Most 29.-en vagyok, de norcolutot szedtem és múlthónapban is ilyenkor már megjött a norctól, doki azt mondta a norcolut a legjobb terhességi teszt, ez oké, de jobb szeretnék látni egy pozitív tesztet is!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?