Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
ja
hihihihi
nem csak 1x szeretkeztünk
hihihi
csak nem jelölöm csak a pé napján
tegnap előtt szeretkezés után elöntött a vér:(
de másnap reggel óta szinte semmi, dugó sem kell
a betét is tiszta
ma reggel volt egy kis maszat
és most az enyémet!
na?? és hozzátenném h egy nappal korábban volt tüszőrepi mint ahogy a vonalat behúzta és nincs baj a progeszteron szintemmel (vérvételen voltam) tehát nem amiatt cikk-cakkos.
Szóval nem értem mi a baj velem, de ez car!
már hónapok óta mérem de egyszer sem ment feljebb 36,7.nél
az a baj, hogy progihiányom is van
félő, hogy ha baba akkor nem marad itt
a dokit nem bírom felhívni, hogy szedjem e a duphastont
ugyan Sword! 4 év múlva még csak nem mész nyugdíjba!
de ha két kocsitok volt, a férjed mindkettőt vitte vagy hogy? neked kellett kifizetned őt? de akkor tied maradt volna a lakás, vagy ő fizetett ki téged és az meg nem volt elég másik lakásra?
Gyönyörű :)
Barna elmúlt?
Drukkkkkkkkkkkkkkkk!
hát ez tankönyvszerű :))) nagyon bíztató!!!
de jó neked
jaj bocsi
hogy vagytok?
Örülök, hogy jobban van :)
Lesz esküvő?
nem hányunk! (a többiek igen, de mástól) mi elég sokan járunk ide nyavajogni, úgyhogy ne érezd magad kellemetlenül :)
és reméljük nemsokára a jó hírrel jössz, h minden ok és nem vérzel!!!
Á tegnap itt akkora felhőszakadás volt...
Már megint beáztunk ott ahol tavaly a nagy esőzésekkor.Effektíve egy festmény tartja a falon a tapétacsíkot a hálóban.
Faca mi?
:S Sajnálom a fiacskádat, hol voltatok fürdeni?
Tényleg nem olyan régen olvastam, hgoy befúlt a fiad, hogy van most?
Na jó megpróbálok nem ezzel foglalkozni mert már gondolom hánytok a nyavajgásomtól:-)
És most nézem csak kisütött a napocska:-D
Tegnap abban a tosos időben csak sírni lehetett,de ma....:-)
na ezt ismerem. amikor megjött a 2. cytológia eredménye és kiderült h műteni kell stb stb.
nagyon ki voltam akadva. 1-2 napig csak, de akkor ilyen "mindenki hagyjon békén" hangulatom volt.
erre apám közölte h ne hisztizzek már, hiszen nagyon sokan átesnek ezen és nem játszák így túl a szerepüket mint én, mert a családban szinte mindenkinek volt már ilyen baja, anyának pl el is kellett távolítani emiatt (nem csak neki) és különben is lehet h ő is rákos csak nem tudja!
mondtam h igen lehet h sok nőnek van ilyen a családban, de egyiknek sem mondták azt h minden ok, és mindegyiknek volt már akkorra 2 gyereke és harmincnehány évesek voltak!
nem értett meg, nagyon fájt! mert én borzasztóan félek attól h nem szülhetek ha rossz lesz a szövettan.
Nagyon drukkolok!!!!!!
hi-hi.
Én sem javasolnám.ki tudja milyen gémbajt szednél össze.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?