Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Sziasztok!
Katica drukk hogy minden ok legyen!
pihizz sokat!
na megnéztétek a hőgörbémet???
vélemények?
:)))
Úgy érzem :(, pedig tegnap volt páfrányom, aztán délutánra az összes mensi jel megjelent, mára pedig már pattanásom is van :(
Jaj, nem akarok negatív lenni, csak ilyenkor nem tudok vele nem annyira foglalkozni mint máskor a ciklusban.
okosan csináltad! ha van rá lehetőség erre kell törekedni sajnos ma ez van. nem tudhatjuk mit hogy fogunk gondolni 10-20 meg 25 év múlva! senki nem úgy házasodik h aztán el akar válni (na jó a legtöbben)
nekünk is van külön-külön lakásunk, az enyém ki van adva és az övében lakunk.
r@hadjon meg a másfél millájával! ennyit nem ér a gyereke?
legalább küld pénzt? látogatja?
Igaz,hogy ez csak egy panel,de az enyém.
Ez lemaradt:-d
köszönöm Verka! valahogy te mindig tudod mi hogy van!
olvastam h úgy gondolod nincs baba, de miért? hiszen még nem jött meg ugye?
köszi
akkor főzök is egy taát
neked is drukk
Ne keseregj!!!
Tudom ez nem vígasztal,de 6 éve én is elváltam.
Annó a belváros egyik igen felkapott részén vettünk a volt férjemmel lakást,tipi-topin berendezve,szalonból vásároltunk egy hondát(mert kedvenc autómárkája),már csak wegy gyerek kellett volna.Ő ezt nem így gondolta.Váltunk mert ivott.25 évesen újra kezdtem az életem.Most saját lakásban lakok és van egy babibabám na és egy nagyon édes párocskám.Igaz nekünk egyszerűbb volt mert a páromnak van egykertes háza amit felújjítottun Kolos születése előtt,de én ragaszkodtam a saját kuckóhoz.Egyszer már megégettem magam,és nem akartam csupaszseggel maradni.Így van nekem is és a páromnak is.
nem nem ilyenkor nem lát semmit mert nagyon pici, a tüszőt is csak azért látja mert az 2 centi körül van, de ahogy megreped sokkal kisebb a petesejt hiszen el kell férnie a petevezetőben!
amikor beágyazódott és elkezd osztódni akkor válik újra láthatóvá, ami a mensi elmaradása után egy héttel akkora
lányok nektek is nagyon nagyon szorítok
mindenkinek
egyszer csak elmegy mindenkihez a gólya
ja nagyon jó ötlet, én iszom! és ha lesz egy pozi teszted azonnal go doki!
juhéééé drukk-drukk!
gondolom, hogy most ágyazódott be
azt olvastam, hogy beágyazódáskor ismét megemelkedik a hő
szóval kb 3 nap múlva tesztelek
és ha palástfőteát innék?
mert a duphaston összezavarna ha csak úgy elkezdem szedni
az biztos mert anya nézte UH-gal, megnőtt rendesen és meg is repedt a tüsző, utána szabad folyadék stb minden ahogy kell a 17. ciklusnapon
de ez így akkor sem jó
értem. miféle lelépésit kellett neki fizetned? miért nem ő fizetett neked? vagy a 3 milla felét kellett odaadnod?
ő katona volt?
tényleg cik cakkos
de ez lehet sokmindentől
pé viszont biztos van
húúú pedig jó lenne ha elérnéd, mert ezek nagyon szép remények!!! és mi lenne ha megkérdeznél egy másik dokit?
mondjuk az is lehet, h most nincs porgi hiányod mert az általában látszik a hőgörbén (nekem pl azt hitték)
mindenképp kéne dokival beszélned, mikor tesztelsz?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?