Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Nekem csak clostival van /volt peteérésem.
Clostinak? Nekem hőhullámaim voltak meg rendes érzetem a peteérést.
De szedek még Bromot is.
Ha most ne sikerül akkor nekem is Kaáli lesz. De sikerülni fog :-))
Helló Babyk!
Látom a tesztelésről van szó!Nekem a nem várt előtt két nappal kimutatta egy nagyon olcsó teszt, de én tudom, hogy pont félidőben lettem terhes!
Foxy!Lehet nekem is sárgatestet láthatott a doki a tüszőrepi után 3 nappal, amire azt ittem, hogy a meg nem repedt tüszőm?
hát igen, nekem még annyi sincs, több mint egy éve
kedden megyek a Kaáliba valszeg nekem is ezt fogják javasolni.
és van vmi mellékhatása?
jah te injekciót kapsz, az teljesen más tészta mert akkor simán meg is repedhet kettő is!
hát akkor nagyon nagy esélyed van sztem!
hajrá hajrá!!!
Mindenki másra esküszik. Bálinttal nem emlékszem milyet vettem. Martinnal Lily-vel teszteltem (2 db-osat vettem, mert azt gondoltam úgysem vagyok terhes :P) Másfél hét késéssel azonnal két csíkosat teszteltem, Bálinttal is másfél-két hétre rá csináltam tesztet, az is egyből pozitív lett. Érdemes várni még egy jó hetet.
Úgy tudom a HCG másfél naponta többszöröződik, érdemes várni. Nincs még veszve semmi. ;)
28 mm-es volt a tüsződ??? úh de jó neked, én a 20-nak úgy örültem mint majom a farkának.
több tüsző is elkezd növekedni, aztán 99%-ban egy lesz domináns ami sokkal nagyobbra nő mint a többi, és az reped meg, ami meg nem volt domináns idővel szépen összeesik.
úgyhogy sztem a 15 mm-essel ne foglalkozz
Sziasztok!
Lehet elég buta kérdés lesz, de a doki 25mm sárgatestet látott az akkor a 28mm tüszőm ből lett? Csak azért mert utána 2 nappal lett még egy 15mm tüszőm is. Vagy ez nem függ össze?
Nagyon sajnálom, elég nehéz lehetett megtenni, amikor szerettétek volna.
Ne izgulj, lehet még pozitív teszt. Mennyi ideje késik? Lehet még korai volt a teszt.
na én is lépek vissza a melóba
mindenkinek drukkolok! :)
van amikor igen le, van amikor eltart egy darabig
de szerintem a vérnyomásom miatt van... mert hogy az is szarakodik, és általában mikor megy fel akkor van a levegőnélküliség...
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?