Pozitív lett a treponema pallidum, volt valakinek ilyen? (beszélgetés)
Kedves Dius!
Mivel ez nemibetegség, ezt kaptad valakitől. Ha a párodtól, akkor ő is szifiliszes és ő is összeszedte valahonnan, ha pedig (bocs, de a korrektség kedvéért kénytelen vagyok leírni) Te voltál hűtlen, akkor az akkori partner volt a beteg és akkor viszont Te adtad tovább a párodnak. Ezt ő előtte ezért sajnos nm lehet titokban tartani, vele is tudatni kell, hogy őt is meggyógyítsák. Tudomásom szerint injekciókúrával gyógyítják. Nincs mese, ezen túl kell esni!
Ha pontos tanácsot vársz innen, akkor pontosan másold ide a leletedet. nem mindegy, hogy Treponema pallidum igG/IgM ELISA vagy Treponema Pallidum/Syphilis RPR. Nem mindegy, hogy az igG és az IgM közül melyik pozitív és melyik negatív, mert lehet, hogy nem is mostani fertőzés ez.
Senki sem fog tudni neked itt orvosi tanácsokat adni. Ha a baj óriási lett volna, akkor a védőnő egyből orvoshoz irányított volna. Gyanítom más lesz az ok.
Ha nagyon aggódsz és a védőnő nem adott teljes körű felvilágosítást, akkor hívd fel az eredménnyel az orvosodat.
Elloholtam a kugliba megnézni mi az..::(
A doki nem mondta mi a teendő?
További ajánlott fórumok:
- Mostanában lett pozitív a teszted? Gyere beszélgetni...2010. márc. végi- ápr. eleji babák
- Védekezés mellett pozitív teszt! Mit csinálnátok?
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Az egyik tesztem pozitív a másik negatív lett
- Hányadik napon lett pozitív a terhességi teszt?
- Szerintetek mi van? Miért csak 10 perc múlva lett pozitív? Téves "diagnózis"?