Pizsamaparti! Ha pizsiben vagy, akkor kukkants be! (beszélgetés)
Ildikó,
mi már annyiszor elmondtuk Neki, annyit kértük, olyan sokat próbáltunk segíteni, de ...
ennél többet már nem tudunk tenni, szeretjük, a családja is, ennél több szerintem nem kell, az egészség meg, ahogy ment, úgy jöhet is, többet kell bízni.
Látod, már ezt is utálom magamba, hogy alig vártalak vissza, és nem tudok másról beszélni, mint a kínomról....
Bocsi, ne haragudj, hogy ilyen vagyok..lehet, hogy nem is kéne jönnöm a hoxára többé??
Szia!
Neked is. :) De jó, hogy látlak! :)
Szia!
De jó, hogy itt vagy! :)
bocsi sziasztok,
de ez nagyon rosszul esett, mondanom kellett valamit, nem akarok vitatkozni, de már nem fért belém
elnézést kérek minden pizsikéstől.
szia,
akarod egyáltalán követni? :(
Szegénykék, alig tuják felfogni...nagyon sajnálom Őket!!
Én szívesebben elmentem volna helyette..((
Még nem tudunk semmit, egyelőre még a hamvasztás időpontjára várnak. Aztán még onnan hazaszállítják, szerintem még a jövő héten sem lesz temetés. :(
Olyan hihetetlen és szomorú, el sem tudom képzelni mit érezhet Csilla és a gyerekek. Olyan életerős és vidám fiatalember volt.
Így van!!!!
Mesélj a temetésről....
Nem sütött a nap nekem...(((..csak a csevisen nagyon "felhígult" a társaság, és én nem tudom követni őket....velem van a baj, én tudom, de mikor már veszekednek azt nem bírom....
Olyanokat írnak, hogy Hoxa ki is törölte már...
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Milyen pizsiben alusznak az 1 éves "felnőtt babák"?
- Ha Te is unatkozol, kukkants be!