Pizsamaparti! Ha pizsiben vagy, akkor kukkants be! (beszélgetés)
Nagyon sajnálom :(
Okos döntést hoztál! :)
Pánikrohamom volt. Az pedig annyira felkavaró hogy utána nagyon ki vagyok akadva.
A pánikszindróma összes tünete egyszerre jelentkezik nálam egy rohamnál, kivéve a bepisilést, meg eddig a hányást, de tegnap este hánytam is.
Este mi történt,hogy eltűntél?
Most én tűnök el egy kicsit,mert leállítom a gépet,és visszakapcsolom,mert olyan lassú,mint egy csiga.....
Teee....jóóó ég.....
nekem ez elmesélve is sok :-(((
Nyugi, élek, nagyon is érzem a hátamban :)
Mostanában kissé nagyon labilis vagyok, könnyen megborulok, és tegnapra megint felgyülemlettek a dolgok, és az automata "takarítás" betette a kaput. Volt egy pánikrohamom, utána nagy nehezen összeszedtem magam, elmentünk sétálni Rumival, de túl gyorsan mentem, megfejeltem egy faágat és azzal a lendülettem hanyattestem. De semmi bajom nem lett csak egy kis pirosas púp a homlokomon. Bottal mentem, Rumi meg mászkált...
Utána lefeküdtem, de hajnali 6-ig nem tudtam aludni, fél 9-kor meg kipattant a szemem.
És a mai napot már leírtam...
Jól vagyok,csak érted izgultam,hogy eltűntél......
Vigyázz magadra!
Mozgalmas napom volt.
Fene tudja mikor felébredtem, aztán sepregettem, mostam, utána jött a barátnőm. Az egyik vizsgájához meginterjúvolt, meg beszélgettünk egy nagyot. A TDK-ját is rólam akarja írni.
Utána mentem infúzióra. Kezdődött azzal, hogy szétment a vénám, utána pedig 2 órát kellett arra várni, hogy egy nővér végre rámérjen. Szegények szaladnak össze vissza, ráadásul most rengeteg fekvőbeteg idős van. Aztán lepörgött az infúzió, de a doki még szurit is adott mert nagyon nem hat :/
Kiderült hogy egy 2 évvel ezelőtti MRI-n már láttak valami baj a gerincemnél. Az ENG is jelzett. Ha nem múlik valsz megint MRI és ENG ismétlés.
Most értem haza. Azt hittem még vár rám egy teregetés, de Ádám megcsinállta :)
Remélem jól van mindenki!
Sziaaaaaaaaa:-))))
Na végre,hogy itt vagy:-))))))
Mi történt?
Szia Drága !!!
Már nagyon aggódtunk miattad !!!
Mi van veled, hogy vagy ????
Szép jó estét!
Vagyok megint :)
Hogy vagytok?
Ha elmentek a vendégek jöhet!!!!!!!!!!! Nemsokára visszatérek!
De hagyjál egy kis pohárkányit! :))))))
Szia !! Egy kis francia borocskát ???
Shyraz-t ????
:-))))
Sziasztok
Itt egész nap esik az eső. Nyomott és nyügös vagyok. És még vendégeim lesznek. Remélem jól vagytok.
Lilimia örülük, hogy ismét visszakerültél a megszokott néven!
Végre egy kis öröm LILIMIA újra itt van,csak sajna nem tudja.....és aggódom Érte:-((((((((
Lilimia jelentkezz,mihelyt itt vagy......tudom mit érezhetsz........
Sziasztok!
További szép hétvégét kívánok Mindenkinek!
????
Mesélj !!! Miért vagy szomorú ?? :-(((
Puszika!Mindenkinek szép napot! ♥
Nálunk szakad az eső,nagyon szomorú az idő s talán én is az vagyok.....
....sztem valaki tudja,hogy miért.....
.....!Ne haragudj kérlek! ♥
Szia!
Jól vagyunk. Végre Kirus elaludt, De Bence még tartja az előadást!
És Te hogy vagy?
Szia Rumia!
Vasárnap ugyanígy jártam! Hidd el, ha lesz ideje Hoxának, visszacsinálja! Kis türelem, mert 36 hetes kismama...
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Milyen pizsiben alusznak az 1 éves "felnőtt babák"?
- Ha Te is unatkozol, kukkants be!