Pizsamaparti! Ha pizsiben vagy, akkor kukkants be! (beszélgetés)
Én is nemrég kávéztam Dezsővel,mert álmika vagyok,és az idő is olyan.
Várom már a havat:-))))
Nekem nincs is vasárnapi érzésem,olyan mintha hétköznpa lenne:-)))
Pihenj mostmár itt velünk:-))))
Szió! Igen, Te nem tudtad kialudni magad annyira mint most én tudtam. Sajnálom, hogy úgy kell újraéleszteni :(
DE MEGLESZ!!!!!!
Sziasztok Pizsisek.
Szép vasárnap délutánt kivánok mindenkinek.
Remélem mindenki jól van. Én hulla vagyok.
Sziasztok!
Mindenkinek további szép napot kívánok:-)))
Puszika
Szépséges vasárnapot Pizsikések!:-))))
Ebédhez jóétvágyat és betegségmentes napokat kívánok!:-)))
Puszika Nektek!:-))))
:((
...ki kellett volna cserélniük...szerintem,bár attól függ,mi volt a baj..
Én a Tescoban jártam úgy,hogy gyerkőcömnek babát vettem,és az ára is olyan jó volt...lett volna!Már ha az igazi árát írták volna rá,így tripla áron hoztam el,mert nem volt szívem azt mondani a gyereknek,hogy nem lehet a tiéd a baba,mert az ott dolgozók nem jól írják ki az árát:(Meg végül is én is hülye voltam,le kellett volna árellenőrízni..azóta így teszek!
Jó vásárlást Nektek!
Mi tegnap bebuktunk egy ajándék cserélési történetet,ha mindenütt olyan szemetek,akkor...:((
Halihó:-)
Szép napot mindenkinek itt!
Én most jöttem haza nemrég,nem is kell mondanom,hogy szétfagytam odakinn...brrrrr...
Én itt reggeliztem. Mondjuk 1krémtúrót teljesen mindegy hol eszek meg!:) Én meg indulok Anyával vásárolni a Coraba. Remélem nincs tele ajándékcserélgető emberekkel:D
Jó étvágyat!
Köszönöm szépen jól,csak nagyon éhes vagyok! ;D
Kicsit bosszús,mert nem igazán úgy megy a gépem,ahogy szeretném,pedig még reggel van.Talán ezért pont itt az ideje,hogy felálljak innen,csak nem könnyű,tudod....;DD
:o)
Pedig az egy kicsit jobb környék,mint ez itt! :DD
Hogy vagy ma reggel,jól aludtál?
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Milyen pizsiben alusznak az 1 éves "felnőtt babák"?
- Ha Te is unatkozol, kukkants be!