Pizsamaparti! Ha pizsiben vagy, akkor kukkants be! (beszélgetés)
Igen,olvastam az időjárás jelentésben,én éreztem is,sőt még a fiam is,pedig fiatal.
Te nem érezted?
Tudod Ildikó, én szerettelek Titeket. Olyan vagyok, amilyen, de legalább jó ember voltam és vagyok. Titeket meg sosem bántottalak és nem jópofiztam hanem nem volt rá okom :(
Nem akarok több balhét, törlöm magam, és én nem kéretem magam, hanem meg is teszem.
Mert nem vagyok olyan, mint amit privátban írtál, akkor is, ha úgy tűnhet. Vigyázz Bencusra, gyönyörűség.
URAMISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi van ittttttttttttttttt???????????????????????
Jó éjszakát Mindenkinek!
Viki drága, én is megvárlak, lent leszek, ha ezt olvasod, rejtve leszek mert más is van de nincs ahhoz kedvem.
Ha kicsit magadba nézel, akkor látod, hogy én nem bántottalak, egyszerűen szar a kedved mert fáj a fejed. Te viszont most mindenáron kötöszködni akarsz? Pedig nem ártott volna talán elképzelni, hogy mi van, ha tényleg valahogy ki akartalak volna téríteni a búdból? Sajnos nem ismerlek annyira, hogy tudjam, mit, hogy veszel le.
Én most ezen a ciszta dolgon nem sértődtem meg, úgyhogy mosolyoghatsz :)
Ki tudja, neked is lehet cisztád, bárkinek lehet. Nekem legalább kiderült.
Nem tudom, hogy vagy vele, de egy agyi ciszta más, mint egy fejfájás. Bár ha elmennél MR-re, ki tudja.
Ha sima fejfájásom lenne igen, örülnék neki :)
Hát, én ilyen vagyok :)
Olvastam:-))))
Biztosan majd megismerjük egymást:-)))))
Oké!
Puszi a Te Bencédnek. :))))
Szia :) Még új vagyok :)
Igen még csak Ildikóval beszélgettem tegnap este :)
Szia!
Mi még nem találkoztunk!Örülök,hogy itt vagy:-))))))))
De jóó, hogy a tied szundit már :) az enyém még nem :(
Kisebb korában még Ő is hamar elaludt, de mostmár nem.
Le is fektetem, utána majd még visszajövök :)
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Milyen pizsiben alusznak az 1 éves "felnőtt babák"?
- Ha Te is unatkozol, kukkants be!