Pizsamaparti! Ha pizsiben vagy, akkor kukkants be! (beszélgetés)
nálunk is így kezdődött. De Bencus annyira szeret engem, hogy még ebből is adott. Adhatta volna egy kicsit Apának.
Puszi a gyerkőceidnek.
Szia bagolykám???
Jobban vagy???
Mi lesz így velünk????A "vezér bagoly" beteg????
Láthattad.....nem is huhogtunk.....nem volt aki adja a jelet!!!:::)))
Szia Boszikám!
Én jól.....a gyerkőceim betegek!
Tegnap kezdte pici babám,ma pedig folytatta a nagyobb "babám".....remélem hamar meggyógyulnak!
Nórika már jól van!Marci lázas!
Szia, jól bizony, csak jót tesz, nem akar rosszat :)
no és Te hogy vagy?
Ildikó!
Jobbulást Neked!Remélem hamar meggyógyulsz!!!
A kedves "fegyőrödet" üdvözöljük.....a "A Bagoly nemzedék" nevében!
Jól mondom bagolykáim??::))
NANA! a lázzal nem szabad játszani, és főleg mert este jön, inkább feküdj, majd holnap délelőtt egy kicsit, meg délután egy kicsit, és akkor fegyőrúr is vidámabb és engedékenyebb lesz :)))
Hát nem egy aranyos, hogy Veled marad, mert beteg vagy? Kincs az ilyen ember, tartsd meg jövőre is :DD
én is mindig mondom az enyémnek, ha ilyen marad, akkor jövőre is megtartom :DDDD
no szép, mondhatom, csodás diagnózisok, sok vitamin, sok folyadék és melegítés a fülednek.
DEEEEE, ha még lázas vagy, inkább ágyikó, mint mi, mert ha elhúzódik a gyógyulásod, annál később tudsz jönni közénk.
Ha nincs láz, praktikázhatsz :)))
Szia, és sziasztok Pizsikések, csak megláttam a nevedet és máris jöttem köszönni, de futok tovább, mert jön a fiam azonnal és megy tovább, de enni szeretne.
hogy vagy édesem? Már jobban? estére tudsz jönni egy kicsit? ha nem puszi és gyógyulj tovább, később elovasom a választ, ne haragudj.:)
Sziasztok.
Szép napot mindenkinek. Itt esik az eső, de süt a nap.
Rendben... =)
Kár... itt azt mondták, süt a nap =) nincs ablak, nem látom...
Meg meg, köszönöm szépen =)))
Hát örülök, hogy ott tavasz van, igaz itt is süt a nap, de azért még nagyon hideg szél fúj...
A privit várom =)
köszönöm . igen a tavaszt elhozta a párom )))
rendes volt egész nap... s habár nem tudtam ajándékot venni... megtettem minden tőlem telhetőt, hogy jól érezze magát...
a tegnapi nap viszont annál rosszabb lett... de erről inkább priviben , csak helyrerázom magam egyszer...
megkaptad-e a kávét?
Neked is!
Odaért a tavasz? Jól telt párod szülinapja? Gondoltam ám rátok ;)
sziasztok!
MINDENKINEK EGY SZÉP NAPOT!
Szia!
Hogy vagy ma reggel?
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Milyen pizsiben alusznak az 1 éves "felnőtt babák"?
- Ha Te is unatkozol, kukkants be!