Pizsamaparti! Ha pizsiben vagy, akkor kukkants be! (beszélgetés)
Áááá a férjem már kézzel-lábbal szeretne kistesót Bencének, így egy jó darabig még tuti itthon leszek. Bár én néha késleltetem a projektet. :)))
Na igen, türelem, az amiből nekem igen kevés van.
Néha, mikor nagyon fáradt vagyok, én is maradnék szívesen, de inkább dolgozom, míg lehet :)
Te majd bepótolod, ha úgy gondoljátok, hogy már elég nagy a gyermek, én meg már akkor maradok itthon :)))
Biztosan segít, de lassan. Ez az, amikor a türelem a legfontosabb.
Óóóó ilyenkor úgy irigykedem, hogy dolgozóba jársz, de nekem non-stop melóhelyem van ugyan, de azért nem cserélnék. :))
De olvasunk és szinte folyamatosan beszélünk hozzá. Most épp a Kis herceget olvasom neki, az az egyik kedvence.
köszönöm, fáradtan, főleg a múlt heti nagy családi összejövetel és a temetés miatt, meg ma is sokan voltak nálam, a dolgozóban.
nem olvasol a barátodnak valamit, amit szeretett, vagy zenét, amit szívesen hallgatott? Néha segít.
Köszönöm érdeklődésed, de sajnos semmi változás. :(
Te hogy vagy?
Jó éjt,szép álmokat Pizsikések!
Holnap találkozunk:-)
Puszika
Szép estét Pizsikések!
Úgy vagyok,mint a befőtt...
Szép estét pizsisek :-)
Nagyon hiányoztatok !!!
Sziasztok pizsisek.
Szép napot kívánok mindenkinek. Remélem mindenhol gyönyörű idő van, mint itt. :)
Gyógyszerek?Miket szedsz?
Jó éjt Neked!
Erre még visszatérünk jó???
Remélem nem nagy a baj!
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Milyen pizsiben alusznak az 1 éves "felnőtt babák"?
- Ha Te is unatkozol, kukkants be!